ikiz bebeklerim icin oto koltugu tavsiyeleriniz neler ?

alaina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
481
1
116
arkadaslar merhaba..benim bebeklerim 9 aylarini bitirmek uzereler fakat biraz iriler...oglum 12 kg ve artik oto koltugu alma zamanim geldi ?onerileriniz neler ? herkes romeri tavsiye ediyor..tavsiyelerinize ihtiyacim var..9-18 kg alsam hemen degistirmek zorunda kalirim diye korkuyorum.

Bende Britax Römer almayı düşünüyorum. uzun zamandır inceliyorum ve araştırıyorum sanırım en güvenlisi bu marka...çarpışma testlerinde birincilik almış..

daha uygun fiyatli biseyler bulsam bende onu alim diyicem ama hepsi pahali...benim kizim asiri terliyor..o yuzden terletmeyen bisey almam lazim..maxi -cosi de var ama butun saticilar agiz birligi yapmis gibi romer diyor...sunybabby var birde..250 tl ama ben ana kucagini aldim...9 ay gecti sanirsin 10 senelik..hemen parcalanmaya basladi..

satıcılar genelde en iyisini ve en pahalısını önerir... römer gerçekten kalite ama oldukçada pahalı....benim tuhaf bir trafik fobim var...kızlar arabadayken oldukça tedirgin oluyorum bu yüzden arabadaki güvenlikleri konusunda çok hassasım...benimkilerinde biri daha iri artık şimdiki oto koltuğu küçük gelmeye başladı. biz pierre cardin kullanıyoruz memnunuz...ama kalıcı oto koltuğunda ilk tercihim römer, ikincisi maxi-cosi olacak...yeğeniminki maxi cosi maalesef oda çok terletiyor, kardeşim mecburen bir örtü kullanıyor...ama oda oldukça sağlam ve kaliteli...

ben nerdeyse 2 ay oldu alalı canım..ve benim de bebeklerim şuan yaklaşık 10ar kilolar..maxi cosi nin tobi modelini aldım tanesi 700 küsur liraydı sanıyorum..e bebekten aldım..çok da memnunum çocuklar da sevdiler..terletmeyi engelleyici ekstra kılıfı da var havlu gibi bişeyden..hakkaten fazla terletmiyor ki benimkiler özellikle de oğlum çok terler ama memnunuz bu markadan..öneririm..

arkadaslar e bebekde kampanya var..bu ay sonuna kadar gecerliymis..798 tl den 598 tl ye aldim..maxi cosi tobi ..cokda rahat etti icinde cocuklar..tavsiye ederim..

Back
X