ikiz bebeklerim

Tebrik ederim, bebeklerin sağlıkla dogsunlar inşallah. Bir yakınımında ikizleri var ondan bildiğim kadarıyla iki bebek arasindaki gram farkı %10 u asmamasi gerekiyormuş. Tabiki Dr en iyisini bilir.

Teşekkür ederim ins sağ salim alırım kucağıma. Bende araştırdım biraz %20 yazıyor. Doktorum şimdilik yok bekleyip görücez olabilir dedi. Yaşayanlar varsa bu durumu acaba fark kaçtı onu merak ediyorum. İns olmaz cok tedirginim :(

Tatlım ikizler hiç aynı kilo doğmuyor ki. 100-150 gr hep farkediyor zaten. Boşa evham yapma. Hamileliğinin tadını çıkar. Cinsiyetler ne ? Belki cinsiyet farkı da olabilir

Merhaba arkadaşlar konu açmam gereken yer burası degıl ama diğer forumda kimse cevap vermiyor. Lütfen kapatılmasın konum
24 haftalık ikiz gebelik yasıyorum. Tek yumurta ve tek plesantaya bağlılar. Bebeklerim arasında 93 gram fark var. Acaba ikizden ikize transfuzyon olabilir mi. Cok tedirginim bilgisi olan varsa lütfen birşeyler söylesin

Merhaba. Su an ne durumdasiniz merak ettim. Transfuzyondan suphelenilmesi icin bildigim kadariyla yuzde 20 olmaliymis fark. Ben de mono mono ikizlere hamileyim 22. Haftamizdayiz. Aralarinda 50 gram fark vardi en son. Insallah siz de iyisinizdir su an

Back
X