Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelMerhaba arkadaşlar ben 30 +2 günlük ikiz bebeklere hamileyim. Bebeklerin kiloları 3 hafta önce 1.117 gr diğeri ise 1.100 grdı iyi mi sizce sizde nasıl
Bugün yine kontrole gittim bebeklerimin kiloları 1.750 gr diğeri de 1.650 gr olmuş doktor normal dedi ama bana az gibi geliyor.Çok güzel![]()
Haftada 100 gram alması gereken bebişler gayet guzel kilo almışlar geçen bir hafta içinde . Bende ikiz gebeyim :)Bugün yine kontrole gittim bebeklerimin kiloları 1.750 gr diğeri de 1.650 gr olmuş doktor normal dedi ama bana az gibi geliyor.
Sizin bebebrkleriniz kaç haftalık ve kiloları nasıl?Haftada 100 gram alması gereken bebişler gayet guzel kilo almışlar geçen bir hafta içinde . Bende ikiz gebeyim :)
Bundan sonraki haftalarda 200 gram almaları beklenecek . Şöyle düşünün çok merhametli bi rabbimiz var bianda bize kilolar yüklemek rahmimize baskılar yaptırmak yerine son zamanlara kadar bizlere merhamet ediyor ve son zamanlarda kilo alımı oluyor bebeklerde ki , mantıken şimdi 2,5 kilo 3 kilo olsalar plesentaları amniyon sıvıları derken 37. Haftaya kadar insanlıktan çıkarız herhalde belimiz bükülür dermanımız kesilir
35 haftalık 2450 akşam ölçtüler yürüyemıyorum ayaklarım pert durumda zorlanıyorum . Rabbim bize merhamet ediyor endişe etmeyinSizin bebebrkleriniz kaç haftalık ve kiloları nasıl?
Ben şuan bile yürümekte zorluk çekiyorum bende skolyoz da olduğu için çok çabuk yorulup ağrım oluyor35 haftalık 2450 akşam ölçtüler yürüyemıyorum ayaklarım pert durumda zorlanıyorum . Rabbim bize merhamet ediyor endişe etmeyin
Söylenilenden daha mı az oluyorBazen ultrosonda göründüğü gibi çıkmıyor benim kuzenimin ikizleri oldu ultrosonda biri 2800 biri 2300 görünüyordu enson 2200 ve 1900 doğdular
Rabbim yardımcınız olsun . İlk oğlumda 3 kilo dediler 3,350 doğurdum . Fazla da cıkabılır kilosu az da .Ben şuan bile yürümekte zorluk çekiyorum bende skolyoz da olduğu için çok çabuk yorulup ağrım oluyor
herkes için geçerli değil tabi de fazlada çıkabiliyor azda çıkabiliryor bende 33 haftalık erken doğum yaptım 2400 gösteriyordu çocuk ama 1900 çıktı şok oldukSöylenilenden daha mı az oluyor
Küvese alındı mı peki?herkes için geçerli değil tabi de fazlada çıkabiliyor azda çıkabiliryor bende 33 haftalık erken doğum yaptım 2400 gösteriyordu çocuk ama 1900 çıktı şok olduk![]()
AminnRabbim yardımcınız olsun . İlk oğlumda 3 kilo dediler 3,350 doğurdum . Fazla da cıkabılır kilosu az da .
Evet 33 haftalık doğduğu için 3 hafta küvezde yattı ciğer geliştirici vurulmuştum o yüzden ciğerlerinde problem yoktu 3 hafta kilo almasını ve daha iyi beslenmesini bekledikKüvese alındı mı peki?
Neden kendınızı korkutuyorsunuz siz ? 1700 den sonrası bebegın kendı başına nefes alımı normalse beslenebiliyorsa küvezden çıkarılıyor evde güzel bakacağınıza inanıyorsanız imza verip alıp çıkıyorsunuz yavrunuzu . Kiloya çok takılı kalmayın önemli olan organlarının güzel gelısmıs olması . Kilo illa önemli ise sizin için kaşar peynir ve muz yiyin sürekli . Ramazan bayramında kuzenımın ikizleri oldu 1950-2300 2 gun gozetımde tutup taburcu ettiler elhamdülillah çok güzel sağlıklı bebekler . Herkesin süreci bedeni gelişimi farklıdır o şekilde düşünüp sadece kendınıze odaklanın öbür türlü psikolojik olarak kendınızı çok yorarsınız unutmayın bebekler hisseder annenın duygularını çocukları strese sokarsınızKüvese alındı mı peki?
Soylediklerinizde haklısınız fakat çevremin söyledikleri şeyleri çok kafaya takıyorum maalesef bunun iyi olmadığını bildiğim halde elimde olmadan düşüncelere girebiliyorum.Neden kendınızı korkutuyorsunuz siz ? 1700 den sonrası bebegın kendı başına nefes alımı normalse beslenebiliyorsa küvezden çıkarılıyor evde güzel bakacağınıza inanıyorsanız imza verip alıp çıkıyorsunuz yavrunuzu . Kiloya çok takılı kalmayın önemli olan organlarının güzel gelısmıs olması . Kilo illa önemli ise sizin için kaşar peynir ve muz yiyin sürekli . Ramazan bayramında kuzenımın ikizleri oldu 1950-2300 2 gun gozetımde tutup taburcu ettiler elhamdülillah çok güzel sağlıklı bebekler . Herkesin süreci bedeni gelişimi farklıdır o şekilde düşünüp sadece kendınıze odaklanın öbür türlü psikolojik olarak kendınızı çok yorarsınız unutmayın bebekler hisseder annenın duygularını çocukları strese sokarsınız
Ohoo çevre hangi tıp fakültesinden mezun olmuş kaç tane doğum yaptırmış da kaç tane ikiz için makale yazmış .Soylediklerinizde haklısınız fakat çevremin söyledikleri şeyleri çok kafaya takıyorum maalesef bunun iyi olmadığını bildiğim halde elimde olmadan düşüncelere girebiliyorum.![]()