ikiz buyutenler

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
meraba arkadaslar.aranizda ikiz buyutenler varmi.nolur bana bir teselli verin cildirmak uzereyim.dokuz yasinda bir cocugum ve onalti aylik ikizlerim var.evi ben topluyorum onlar dagitiyorlar.surekli kucagimda olmak istiyorlar yanlarindan bir dakika bile ayrilsam agliyorlar.surekli emmek istiyorlar.vede ikisi ayni anda.buyuk olanin kaprisleri ayri.esim gec geluyor isten bana yardimi olamitor malesef.az once cilxiriyorum sandim.allah acilaruni gostermesin.oyle bunaldimki.kendime ayiracak vAktim yok.ev darmadagin.gelen giden hizmet bekliyor.yardimci almaya gucum yok.herseyi kendim yapiyorum.ikiz buyutenler kac yasina kadar zorlaniyor.gittikce zor olmaya basladi.tek basima evden cikmam zor basimin agrisindan duramiyorum cok bunaldim.bu gunlerde gecicek elbet

Abimler ikiz. Annemde çok zorlanmış. Onun da zamanında hiç yardım edeni olmamış. Biri emerken birisi ağlardı diye anlatır hep. Ne zaman yürümeye başladı o zaman rahat ettim diye söyler. Çok zor , Allah yardımcınız olsun.

Allah hayırlı evlat etsin hepsini.
Tek çocuk bile zor sizinki ikiz. Ama en veç 3 yaşına kadar böyle olur sonra laftan anlamaya ve anlatmaya başlayınca sakinleşirler inşallah.
Birde okullar açılsın büyük okula gidince daha derli toplu olur diye düşünüyorum.
Eşinizin erken gelme ihtimali yokmu?

Yakin akrabamin var bir cift evet gercekten cildirasi geliyor insanin. Anaokulundan sonra biraz rahatlamaya basladi ki zaman zaman destek aliyordu yine de zor is. Allah kolaylik versin. Benim de var bir tane hic gelene gidene hizmet falan yapmiyorum ev de daginik. Bazen gozume batiyor ama o mutlu saglikli olsun da. Zaten okula basladi mi aksamdan aksama goruruz birbirimizi.

Abimler ikiz. Annemde çok zorlanmış. Onun da zamanında hiç yardım edeni olmamış. Biri emerken birisi ağlardı diye anlatır hep. Ne zaman yürümeye başladı o zaman rahat ettim diye söyler. Çok zor , Allah yardımcınız olsun.
amin arkadasim.bir saattir agliyorum.kimseden fayda yok.hayirlisiyla bir buyutsem

amin arkadasim.bir saattir agliyorum.kimseden fayda yok.hayirlisiyla bir buyutsem
Ağlamanız çok normal. Ben bile bir tane ile baş edemiyorum çok huysuz sizi düşünemiyorum... Hiç mı kimseniz yok ? Yardımcı alacak durumunuz da mı yok ?

Allah hayırlı evlat etsin hepsini.
Tek çocuk bile zor sizinki ikiz. Ama en veç 3 yaşına kadar böyle olur sonra laftan anlamaya ve anlatmaya başlayınca sakinleşirler inşallah.
Birde okullar açılsın büyük okula gidince daha derli toplu olur diye düşünüyorum.
Eşinizin erken gelme ihtimali yokmu?
yok malesef evde olsada alip bir tanesini tutmaz.berbere gitti suan saatlerdir berberde.kizsam bagirsam cagirsam ne fayda.bide agirladigim misafirlerinde haddi hesabi yok.gelen cakilip kaliyor aksama kadar

Daha bir saat önce 13 aylık bebeden kendime vakit ayıramıyorum diye ağlıyordum. Senin ağlaman benimkinin yanında hak edilmiş bir ağlama, ağla açılırsın ne diyeyim :)

Kolaylıklar diliyorum sana ve de bol sabır. Hayırlısıyla, sağlıkla büyüt inşallah çocuklarını.

Misafir kabul etmeseniz en azindan. Destek olmuyorlarsa köstek de olmasalar bari.
Cok zor bir durum .
Benim de büyük birinci sinifa baslayacak, kucuk 7 aylik. Küçükten iki tane oldugunu dusunemiyorum bile.
Allah yardimciniz olsun

Ağlamanız çok normal. Ben bile bir tane ile baş edemiyorum çok huysuz sizi düşünemiyorum... Hiç mı kimseniz yok ? Yardımcı alacak durumunuz da mı yok ?
malesef yardimci alacak durumum yok.onbes gunde bir annem goturuyor hepsini evine oglene kadar ne. yaparsam okadar.kisin hergun annem yada kvdem geliyo.guya yardima geliyorlar.onlar gelene kadar sabah isim bitiyor zaten sonra aksama kadar otur dur

malesef yardimci alacak durumum yok.onbes gunde bir annem goturuyor hepsini evine oglene kadar ne. yaparsam okadar.kisin hergun annem yada kvdem geliyo.guya yardima geliyorlar.onlar gelene kadar sabah isim bitiyor zaten sonra aksama kadar otur dur
Eşiniz yardımcı olmak zorunda... Siz de onlar gelene kadar hiçbir işe dokunmayın, geldiklerinde verin çocukları ellerine siz de işinizi yapın.

Misafir defterini çoktan kapatmış olmalıydınız.
Ben sürekli bir şey yetiştirmeye çalışan annelere çok üzülüyorum, çocukla keyifli keyifli oyun oynanacak zaman kaçıyor.

Misafir defterini çoktan kapatmış olmalıydınız.
Ben sürekli bir şey yetiştirmeye çalışan annelere çok üzülüyorum, çocukla keyifli keyifli oyun oynanacak zaman kaçıyor.
ben kapattimda misafirler beni kapatmiyor.butun gun ayaktayim.herseyden gectim yardimsizda idare edicem .kendi halime bari kalsam cocuklar yatinca bende yatip dinlenirim ama nerdeee

yok malesef evde olsada alip bir tanesini tutmaz.berbere gitti suan saatlerdir berberde.kizsam bagirsam cagirsam ne fayda.bide agirladigim misafirlerinde haddi hesabi yok.gelen cakilip kaliyor aksama kadar
O kadar misafir niye geliyoki ? Bi cinnet, iki surat asma herşeyi çözer. Çokta sakin görünmeyin, deliliğe vuranlar daha değerli.

cocuklarlami ugrasayim buyuklerlemi sasiriyorum bazen.bazi zamanlar kimseyi goresim gelmiyo.cok bunaldim cok
Haklısınız. Çocuklarınız dışında kimse ile uğraşmayın. Sizin işiniz hepimizden zor. Diyorum ya ben bir tane ile çıldırma derecesine geliyorum diş kalmadı sıkmaktan. Yalnızım, herkes benden uzakta. Eşim sağ olsun her akşam ilgilenir ben de bir kaç saat o uyuyana kadar dinlenirim. Niye eşiniz yardımcı olmuyor ? Baba evinden getirmediniz o çocukları sonuçta!

Annemi hatırladım yazdıklarınızı okuyunca..
Ben ve ablama aramızda 1 yaş varken annem tek başına bakiyormus..
Sürekli misafir geliyor annem türkçe hiç bilmiyor o zaman..
Şimdi gülerek anlatıyor "artık cenaze mi düğün mu anlatıyordu bilmem ama herseye siritip duruyordum" diyor..
Misafir agirlamayi kestigi an çok rahat etmiş..
Misafirleri uzak tutun mümkün olduğu kadar gelene de hizmet etmeye çok yanasmayin.. bosverin.. 3 çocuk 2 si küçük bi zahmet hizmet beklenmesin..
Tabiki hepsi geçecek biraz sabır ve biraz da çok takmamak en iyisi..

Haklısınız. Çocuklarınız dışında kimse ile uğraşmayın. Sizin işiniz hepimizden zor. Diyorum ya ben bir tane ile çıldırma derecesine geliyorum diş kalmadı sıkmaktan. Yalnızım, herkes benden uzakta. Eşim sağ olsun her akşam ilgilenir ben de bir kaç saat o uyuyana kadar dinlenirim. Niye eşiniz yardımcı olmuyor ? Baba evinden getirmediniz o çocukları sonuçta!
iki agucuk gugucuk yapip cekiliyo.cok sinir oluyorum ama napayim.uc cocuk ustumde.bilmiyorum artik esimede derdimi nasil anlatayim.

Bebekler 16 aylık olmuş zaten 3-4 ay sonra sütten mi kesseniz acaba. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ikiz olunca her birine düşen süt az olduğu için belki biraz süreyi uzun tutarsınız onu bilemiyorum. Misafirler de sizin durumunuzu bildiği halde ne diye geliyorlar. Geleceğini tahmin ettiğiniz kişileri önce siz arayın siz onlara gidin uf bu ne ya. Onlar size hizmet etsin. Hem ev dağılmamış olur hem belki zorluğu anlarlar da bi daha gelmezler

Annemi hatırladım yazdıklarınızı okuyunca..
Ben ve ablama aramızda 1 yaş varken annem tek başına bakiyormus..
Sürekli misafir geliyor annem türkçe hiç bilmiyor o zaman..
Şimdi gülerek anlatıyor "artık cenaze mi düğün mu anlatıyordu bilmem ama herseye siritip duruyordum" diyor..
Misafir agirlamayi kestigi an çok rahat etmiş..
Misafirleri uzak tutun mümkün olduğu kadar gelene de hizmet etmeye çok yanasmayin.. bosverin.. 3 çocuk 2 si küçük bi zahmet hizmet beklenmesin..
Tabiki hepsi geçecek biraz sabır ve biraz da çok takmamak en iyisi..
insallah gecer gider.insanlar cocuklu fln demiyolar vakit gecirmeye yer ariyorlar.hic sende cik gel kafan dagilir diyen yok

Back
X