ikiz erkek anneleri nerde ?

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar herkese merhaba...

ben 24 haftalık ikiz erkeklerime hamileyim...hem seviniyorum hemde geriliyorum...sağdan soldan hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü..

iki erkek çocuğu kız çocukları gibi olmaz çok yaramaz olurlar ,adama kafayı yedirtirler,hiçbişeyden zevk alamazsın v.s v.s v.s. v.s. gibi şeyler söylene söylene daha çok gerilmeye başladım..
artık ben napıcam diye düşünmeye başladım geceleri uykularım kaçıyor...:84:

ikiz erkek anneleri siz neler yapıyorsunuz..annelik nasıl gidiyor..gerçekten anlatıldığı kadar zormu ? hiçmi iyi tarafı yok...

beni ve benim gibi merak edenleri bilgilendirirseniz çok sevinicem gerçektennn:26:

başlığı görünce konunun içeriğini tahmin etmiştim..benim oğullarım 10 aylıklar..öyle çok zor çocuklar değiller..kızların daha uslu olduğu hep söylenir ama kızım olmadığı için bu karşılaştırmayı yapamıycam..hamileliğim sırasında da bu durumu hiç düşünmedim çünkü tek düşündüğüm şey yavrularıma bir an önce sağlıkla kavuşabilmekti.bence sende bu tip gereksiz şeyler düşünüp kafanı yorma..bu günlerin tadını çıkarmaya bak.

ben 24 haftalık ikiz erkeklerime hamileyim...hem seviniyorum hemde geriliyorum...sağdan soldan hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü..

iki erkek çocuğu kız çocukları gibi olmaz çok yaramaz olurlar ,adama kafayı yedirtirler,hiçbişeyden zevk alamazsın v.s v.s v.s. v.s. gibi şeyler söylene söylene daha çok gerilmeye başladım..

ikiz erkek anneleri siz neler yapıyorsunuz..annelik nasıl gidiyor..gerçekten anlatıldığı kadar zormu ? hiçmi iyi tarafı yok...

beni ve benim gibi merak edenleri bilgilendirirseniz çok sevinicem gerçektennn:26:
Önemli olan tek şey yavrularını sağlıkla kucağına almandır.Kızmış,erkekmiş ne boş işler..Doğal bir ikiz gebelik mi?Tedavi mi?Bilmiyorum ama yıllarca evlat özlemi çekenlere çok anlamsız gelir bu cinsiyet karşılaştırmaları..Hiç mi iyi tarafı yok'a gelince kucağına aldığında görürsün inş...Sağlıkla gelsinler...

Tedaviyle oldu...uzun zaman bekledim çocuklarımı..herşeyden önce tabiyki sağlıkla dünyaya gelmeleri..bunu kim istemezki...önce sağlık..o ayrı..

Ama ister istemez insan neyle karşılacağını merak ediyor..gerçekten zormu söylenildiği kadar...bunu düşünmemek mümkün değil...ben ne yapıcam yada ikiz annesi olmak nasıl bir duygu...gerçi çocuklarımın yüzünü görünce daha iyi anlarım :)) ama işte insanın elinde değil...düşünmeden edemiyor..

28 haftada 3 ay erken doğum yaptım bir kız bir erkek beklerken iki oğlum oldu
prematüre oldukları için biri 49 diğeri 120 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi ve çok şükür kurtuldular şimdi evdeler düzeltilmiş 5 ayları bitti sağlıkları yerinde
senin soruna gelince arkadaşım önce sağlıklı vaktinde doğsunlar diye dua et cinsiyetin önemi yok önemli olan kazasız belasız kucağına alman böyle düşünmen Allahın gücüne gider küvez önünde beklemeden evine getirmen nasip olsun inşallah
iyikide ikiside erkek olmuş Allahın bana en büyük hediyesi oğullarım
erkek bebekler yaramaz kız bebekler uslu diye birşey yok ne kız bebekler var 5 dakika durmayan HAYIRLISINI İSTE

mrb..benim 17 aylık oğullarım evet maalesef çok yaramazlar,bize kafayı yedirttikleri zamanlar çok oluyor,bir dakika yerlerinde durmuyorlar....annem,bakıcı ve ben zor yetişiyoruz amaaa çok tatlılar ve iyiki de varlar.......

slmm cnm benim 14 aylık oğluşlarım var bence cnm çok gereksizşeylerle kafanı meşgul ediyosun.senin yaramazmı olacaktan önce düşünmen gereken sağlıklı olmaları.ve erken doğum yapmaman ben 35 hafta zor zahmet geildim iğnelerle haplarla falan şükürki küvezde kalmadık.dua etti küvezde kalmasınlar sağlıklı olsunlar bunları düşün.onları kucana alınca kızmışerkekmiş yaramazmışhiç bişey düşünmüyosun herşeyi unutturuyorlar.önmeli olan hayırlı evlat olsunlar ve daha fazla düşünüp böyle şeylerle canının sıkma tadını çıkar hamileliğin cnm.

canım benimkiler 10 aylık iki erkek biri çok hareketli zaptetmek gerçekten zor oluyo diğeri o kadar değil ama ikiside biyerleri karıştırmayı çok seviyolar şu an herşeyi yeni yeni keşfediyolar.. ikiz annesi olmak kız da erkek de olsa zor bence.. benimde gözümü korkutuyolar valla iki erkek olduğnu duyduklarında ama annelik çok güzel bi duygu her gün yeni bişeyler yapıyolar ve bu beni çook mutlu ediyo.. kafana takma bence hiç bi olumsuzluğu ve hamileliğin tadını çıkar canım ne de olsa ikiz annesi olmak bi ayrıcalık zor ama bi o kadar da güzel:129:

Son düzenleme:
Back
X