İkiz gebeligi yasayip ikiz doguran arkadaslar..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
İkiz hamileligi yasayip ikizlerinizi kacinci haftasinda dogurdunuz,kuveze girdimi?
istanbulda iyi bir hastahane ve doktor ariyorum,yardimci olurmusunuz.

İstanbulda değilim ama ikiz gebelik ve doğum yaşadım.
32 haftalık doğum, 30 gün küvoz süresinde nihayet kavuşmuştuk...

İkiz hamileligi yasayip ikizlerinizi kacinci haftasinda dogurdunuz,kuveze girdimi?
bende gebelik bölümüne yazarsan daha iyi olur. bilmem kaçınyı ayın anneleri, ikiz gebelikler bir sürü topic var.
ama İstanbul da dogmuş büyümüş biri olarak maddi durumunda el verirse Bülent tıraş maslak acıbadem (favorimdir), pek sevmem kendini ama dogurtugu çocukların bir ikisini biliyorum teksen camlıbeli tavsiye edebilirim.
birde benim doktorum var doğumda ki başarısını bilmiyorum çünü cocugm yok. devlet hastanesinde hastaneninde kuvezi var mı yokmu hala aynı devlet hastanesinde görev yapıyor mu bilmiyorum.

Bende ikiz doğum yaptım canim ikizlerim 2 yaşında yurtdışında yaşıyorum sağlık sigortam en iyisi herhangi bi sorunda özel bebek hastanesine götürmek için helikopter bile hazırdı normal devlet hastanesinde doğum yaptım acil sezeryan oldum bebegimin kalbi durdu eğerki bebek bakim ünitesindeki bilgili doktorlar hemşireler tabiki önce rabbim olmasaydı düşünmek bile istemiyorum :(( sana verebileceğim tek tavsiye bebek bakim ünitesi olan tecrubeli doktorlardan olusan bir hastane canım sağlıcakla kavuş bebeğislerine inşallah rabbim yardımcınız olsun

35+3 te doğum yaptım, Bahçelievler Hizmet hastanesi.küveze girmediler,girselerdi küvez ücretsizdi. Doktorum Hakan peker, memnun kaldım

Şöyle bi sıkıntı var küvozleri boş olma ihtimali tamamen senin şansına kalmış. Eğer dolu isede doğum yaptığın zaman hemen hangi hastanede boş en uygun varsa oraya nakil yapıyorlar. Bizde eşimle öncesinde tedirgin olduk küvözlük durum olursa falan diye ben 36+6 ıncı günde doğuma girdim

Merhaba,

ben Sultançiftliğinde Bahat Hospital Dr. Mustafa Balık çok tavsiye ediyorum. Kendisi daha önce ikiz gebeliği doğurttu hem normal hem sezeryan yolu ile. Ben şuan 29. haftadayım ve o Dr.a gidiyorum. Çok detaylı ve herşeyi izah eden bir Dr. Bizde şuan erken doğum ile karşı karşıyayız. İnşallah hemen gelmezler diye dua ediyoruz.

Şöyle bi sıkıntı var küvozleri boş olma ihtimali tamamen senin şansına kalmış. Eğer dolu isede doğum yaptığın zaman hemen hangi hastanede boş en uygun varsa oraya nakil yapıyorlar. Bizde eşimle öncesinde tedirgin olduk küvözlük durum olursa falan diye ben 36+6 ıncı günde doğuma girdim

Masallah nasil bu surede dogurmayi basardiniz?
Bizide aydinlatirsanuz sevinirim:)

Bende ikiz doğum yaptım canim ikizlerim 2 yaşında yurtdışında yaşıyorum sağlık sigortam en iyisi herhangi bi sorunda özel bebek hastanesine götürmek için helikopter bile hazırdı normal devlet hastanesinde doğum yaptım acil sezeryan oldum bebegimin kalbi durdu eğerki bebek bakim ünitesindeki bilgili doktorlar hemşireler tabiki önce rabbim olmasaydı düşünmek bile istemiyorum :KK43:( sana verebileceğim tek tavsiye bebek bakim ünitesi olan tecrubeli doktorlardan olusan bir hastane canım sağlıcakla kavuş bebeğislerine inşallah rabbim yardımcınız olsun
Ikizlerden sonra yine hamilesiniz su an degilmi yada dogum yaptinizmi bilmiyorum 39 + haftadasiniz degilmi rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah saglikla kalin

Masallah nasil bu surede dogurmayi basardiniz?
Bizide aydinlatirsanuz sevinirim:)
Bilmiyorum ki doktorum erken olduğunu bile söyledi bu sürenin ama plesantamda incelme olduğunu görünce muayenede akşamı ameliyata aldı. Ben yürüyüş yaptım ve günde nerdeyse 5 ltreye yakın su içiyordum. İkiz bebekte 15 kilo aldım ve istediğim herşeyi de yedim

Bilmiyorum ki doktorum erken olduğunu bile söyledi bu sürenin ama plesantamda incelme olduğunu görünce muayenede akşamı ameliyata aldı. Ben yürüyüş yaptım ve günde nerdeyse 5 ltreye yakın su içiyordum. İkiz bebekte 15 kilo aldım ve istediğim herşeyi de yedim

Gercekten masaAllah,yuruyus kesinlikle yasak bana.

Back
X