canım aynı durumu yasıyoruz..benim boş olan kese 4cm bebek olan kese ise 2cm ..bende cok endşelyim..6 hafta 5 günlük hamileyim bebğim daha cok küçük 6mm ..enazından kalp atısını duyduk ona sevindim..ama yinede o boş kese beni korkutuyor..doktorum 24 kasımda gelmemi söyledi hem bebek büyümüş olur umarım güzel haberler alırım..
Filizcim boş kese korkutuyor insanı evet. Ultrason fotoğrafında bile ööyle kara delik gibi karşına çıkınca morali bozuluyor insanın ama endişelenmekte acele etme, benim boş kesenin baskısının kalkması 12. haftayı buldu, o zamana kadar kendimi yedim durdum.
Anladığım kadarıyla Hatay'dasın, orada üniversitede perinatoloji alanında uzman bir doktor var mı öğrenmeye çalışıp ona gitmeni tavsiye ederim. Çünkü bizim durum riskli gebelik grubuna giriyor ve perinatoloji uzmanları bu konuda deneyimli oluyor. Eğer orada bulamazsan veya Ankara'ya gidebileceksen benim gittiğim doktoru kesinlikle tavsiye edebilirim.
Güzel haberler alırsın inşallah.. Sağlıklı günler
Merhabalar, umudunu kaybetmekten korkan arkadaslar icin yaziyorum. Bir kizim var; hatta hamileligimde "kaybolan ikiz sendromu" yasamistik ama saglikla dogdu cok sukur. Simdi bir kardesi olsun istedik, hamile kaldim, 8. haftada doktor sorunlu gordu ve alindi, patoloji temiz cikti ve kan testlerini yaptirinca gorduk ki pihtilasma sorunum var. Diyecegim o ki; bunu bu 2.hamilelik olmasa farketmeyecektik, bu hastaliga ragmen saglikli bir bebeginiz olabilir, tedaviyle bu ihtimal daha da kuvvetlenir, umudunuzu kaybetmeyin lutfen..
Ben simdi coraspin, bemix ve folbiol basladim, gebeligi ogrendigimizde de clexane'a baslayacagim. Hakkimizda hayirlisi, Allah herkese gonlune gore versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?