Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farklı bir belirti olmuyor kızlar .ben daha önce bi gebelik geçirdim 8 haftalık kalbi durdu 6 ay sonra letu+ovitrelle ile hamile kaldım.4 yumurtam oluşmuştu beta değerlerim de normaldi 5.haftada tek kese 6.haftada çift kese görüldüBu soruyu sorman çok iyi olmuş canım ben de merak ediyorum? Ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu doktor çoğul gebelik olabilir dedi. Şuan 10 gün oldu henüz beklemedeyim.
Bu soruyu sorman çok iyi olmuş canım ben de merak ediyorum? Ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu doktor çoğul gebelik olabilir dedi. Şuan 10 gün oldu henüz beklemedeyim.
Merhaba benim ikizlerim var ben hep belirti arardım ama hiç belirtim olmadı benim 6. Haftadan sonra bulantılar başladı sadece onun dığunda ne göğüs hassasiyeti ne de başka bişe oldu idrara bile sıkışmadımKızlar ikiz gebelik belirtileriniz nelerdi
Merhabalar ailenizde ikiz hic varmiydi kan değerleriniz nelerdi Tesekurlerben tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım inanın hiç bir belirti yaşamadım kan testi değerim çok yüksekti sadece. ve ben bebeklerimi kucağıma alıncaya kadar hiç bir belirti yaşamadım....
Ne kadar şanslı biriymişsinizMerhaba benim ikizlerim var ben hep belirti arardım ama hiç belirtim olmadı benim 6. Haftadan sonra bulantılar başladı sadece onun dığunda ne göğüs hassasiyeti ne de başka bişe oldu idrara bile sıkışmadım
Ve yine mi hamilesinNe kadar şanslı biriymişsinizBenim de ikizlerim var şuan dört yaşındalar.Ben ilk olarak adet sancısı gibi bir kasik ağrısı yasadim.Normal adet günümü bir gün geçince test yaptım.Pozitifti. Altıncı haftada ikiz olduğunu öğrendim.Sonrasindaki belirtiler fenaydı bende.Tam 14.haftaya kadar mide bulantısı çektim ama kusmadim.Hatta kilo verdim fazlasıyla.Gebeligin Son iki ayında da sebepsiz karın kaşintisi yaşadım.Hamileliğim bu anlamda zordu.Ancak hic kanamam olmadı erken doğum olmadı.Kirkinci haftada normal doğum yaptım.Bu açıdan da şanslı bir hamileydim.
Degerlerin kacti canim ? Ilk haftalarda 4 5 haftaliktaykenben tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım inanın hiç bir belirti yaşamadım kan testi değerim çok yüksekti sadece. ve ben bebeklerimi kucağıma alıncaya kadar hiç bir belirti yaşamadım....
tüp bebek olduğu için 12. gün kan testi yapmamı istemişti doktorum ama ben beklemedim 8. gün kan testi yaptırdığımda değerlerim 287 gibi bir rakamdı hemen anlamıştım ikiz olduklarını...Degerlerin kacti canim ? Ilk haftalarda 4 5 haftaliktayken
BenKızlar ikiz gebelik belirtileriniz nelerdi
Ben de ikiz hamilelik yaşadım doğal yolla oluşmuştu. Hamile olduğumu adetime 10 gün kala hissettim.sürekli gözlerimde göz kuruması gibi batma, sabah yataktan çıkmak istememe ve sık idrara çıkma ve canımın sürekli tatlı istemesi gibi belirtiler üzerine acaba dedim hamile olabilir miyim? Adetime 8 gün kala 40 tl ye erken gebelik testi aldım silik ikinci çizgi göründü. Adetime 6 gün kala kan testim 53 tü. 2 gün sonra 485 2 gün sonra 958 ti. 1 hafta sonra tek kese gördük kan değerim yüksek diye ben şüphelendim doktor bey ailemde ikiz var acaba olabilir mi diye? Doktor bey de bakalım dedi ve iki keseyi gördükKızlar ikiz gebelik belirtileriniz nelerdi
Tek embriyo mu transfer oldu?tüp bebek olduğu için 12. gün kan testi yapmamı istemişti doktorum ama ben beklemedim 8. gün kan testi yaptırdığımda değerlerim 287 gibi bir rakamdı hemen anlamıştım ikiz olduklarını...
hayır 2 embriyo transfer etmişlerdi..Tek embriyo mu transfer oldu?
Ben bu mesajı görmemişim.Evet tekrar hamileyim ancak bu sefer tek bebekVe yine mi hamilesin![]()