• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik beta değeri

Dygdyg11

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
81
10
18
30
Merhaba, ikiz gebelik yaşamış olanların Beta değeri hep normalden yüksek miydi? Yani beta çok fazla yükselmeden ikiz gebelik yaşayan oldu mu?

Betadan anlaşılmaz pek ikiz olup olmadığı.
İkizlere mi hamilesiniz?

Bnm bat a iki gün kala 800 di iki gün sonra 1730 di öyle çok katlnarak gitmedi iki kat anca arttı ama onmli olan kese iki kese göründü 4 gün sonra

Bnm bat a iki gün kala 800 di iki gün sonra 1730 di öyle çok katlnarak gitmedi iki kat anca arttı ama onmli olan kese iki kese göründü 4 gün sonra
İki kay artıyor zaten 🙋🏻‍♀️ sadece normalden yüksek çıkıyor mesela tek bebekte başta 200 se ikizde 400 çıkıyor ve yine iki kat artıyor,sizin de baya yüksek bence ikiz olabilir 🤗

İki kay artıyor zaten 🙋🏻‍♀️ sadece normalden yüksek çıkıyor mesela tek bebekte başta 200 se ikizde 400 çıkıyor ve yine iki kat artıyor,sizin de baya yüksek bence ikiz olabilir 🤗
Merhaba, ikiz gebelik yaşamış olanların Beta değeri hep normalden yüksek miydi? Yani beta çok fazla yükselmeden ikiz gebelik yaşayan oldu mu?

Benim geçen gün bakıldı ilk kez. son regl tarihime göre 4 haftalık olmalı 446 çıktı beta

Benim geçen gün bakıldı ilk kez. son regl tarihime göre 4 haftalık olmalı 446 çıktı beta
Beta hcg değilde kese önemli iki günde bir iki kat artmalı ve 5 bin üstüne çıkınca gidin bnce yani yaklaşık bir hfta sonra köşede rahat bir şekilde görünür

Şimdi şöyle benim değerlerim Hani artıyor güzel ama mesela bu değerlerde bana ikiz diyorlar ama ikiz de bu kadar düşük değer olmuyor diyorlar

Back
X