Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kay artıyor zatenBnm bat a iki gün kala 800 di iki gün sonra 1730 di öyle çok katlnarak gitmedi iki kat anca arttı ama onmli olan kese iki kese göründü 4 gün sonra
İki kay artıyor zatensadece normalden yüksek çıkıyor mesela tek bebekte başta 200 se ikizde 400 çıkıyor ve yine iki kat artıyor,sizin de baya yüksek bence ikiz olabilir
![]()
Merhaba, ikiz gebelik yaşamış olanların Beta değeri hep normalden yüksek miydi? Yani beta çok fazla yükselmeden ikiz gebelik yaşayan oldu mu?
Evet ikiz gebelik 15 hftaligimİki kay artıyor zatensadece normalden yüksek çıkıyor mesela tek bebekte başta 200 se ikizde 400 çıkıyor ve yine iki kat artıyor,sizin de baya yüksek bence ikiz olabilir
![]()
Beta hcg değilde kese önemli iki günde bir iki kat artmalı ve 5 bin üstüne çıkınca gidin bnce yani yaklaşık bir hfta sonra köşede rahat bir şekilde görünürBenim geçen gün bakıldı ilk kez. son regl tarihime göre 4 haftalık olmalı 446 çıktı beta
Benimde ilk öğrendiğimde 12 haziranda 616 çıktı 14 haziranda tekrar baktırdım 2024 çıktı ikiz olabilir mi acaba yaBenim geçen gün bakıldı ilk kez. son regl tarihime göre 4 haftalık olmalı 446 çıktı beta
Merhaba karnınız çıktı. Mı acaba bizde 11+3 teyiz dahaEvet ikiz gebelik 15 hftaligim![]()
Bnm zaten hep biraz karnım vardı sadece alt katında birazcuk gerilme var eşim çıktı diyor ama bnce çıkmadıMerhaba karnınız çıktı. Mı acaba bizde 11+3 teyiz daha
Şimdi şöyle benim değerlerim Hani artıyor güzel ama mesela bu değerlerde bana ikiz diyorlar ama ikiz de bu kadar düşük değer olmuyor diyorlarİki kay artıyor zatensadece normalden yüksek çıkıyor mesela tek bebekte başta 200 se ikizde 400 çıkıyor ve yine iki kat artıyor,sizin de baya yüksek bence ikiz olabilir
![]()