Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikiz gebelik irsi mi ? aiLeniz de ikiz cocuk sahibi varmiydi ?
benimde teyzemin tek yumurta ikizleri var,ikiside sağlıklı,genç kız oldular,Allah bana da nasip etti..teyzeminde teyzelerinde varmış tek yumurta ikizi..sanırım ırsi oluyor..belki benim yeğenleriminde olur :)
açıkcası ben bu işi tam çözebilmiş değilim.benim anne tarafımda hiç yok.annennemde yokmuş annemde yok teyzemlerde yok.anne tarafımda ilk defa bende oldu.baba tarafından da geçmiyor deniliyor.eğer baba tarafıdan geçiyorsa babannemin ikizleri olmuş biri ölmüş biri de amcam olmuş.ondan başka da yok.ben zaten şok geçirdim ikiz olduğunu duyunca.ne yalan söyleyim kaybolan ikiz sendromu varya belki öyle olur diye bekledim ilk zamanlarda.ama ikiz durumu devam edince zor da olsa kabullendik kabalım.ben bir çocuk düşünüyordum çünkü.çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu kardeşimden biliyorum .o yüzden bakımı şimdiden beni korkutuyor.Allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum benim anneannemde ikiz doğurmuş yani teyzelerim ikiz hemde tek yumurta ikiziler annemin dedeside ikizmiş daha geride varmı onu bilmiyorum:) bende yeni evlendiğimde ikizim olsun istiyordum oğlum doğduktan sonra iyi ki ikiz olmamış dedim çünkü tekine bile bakmak çok çok zor ken ikiyi düşünemiyordum şuan o günler geçtiği için tekrar hamile kalırsam inşallah ikizim olur bir aradan çıkarlar diye düşünüyorum nedense öyle bir istek kapladı yine içimi herşey hayırlısı tabi....
belkide anneannemin ikizleri olup teyzelerimin ve annemin olmamasından dolayı bizim kuşakta olma ihtimaliinin yüksek olmasındandır bu düşüncem kuşak atlama meselesi .. neyse Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin herkese yinede bir daha hamile kalmak nasip olursa ikiz olmasını isterdim:)
herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah
benim teyzelerim ikiz , en büyük teyzemin ikizleri oldu annemin ikiz leri var , babamın tarafındada bir çok ikiz örnekleri var =) inşallah benimde olur . ilk bebeğimi 5. ay bittikten sonra erken doğumda kaybettim. gecen ay da kimyasal gebelik yasadım bu sefer hamileymişim gibi geliyo ve ikiz miş gibi bi his kapladı içimi
slm canım benim baba tarafımda ikiz varmış annemin tarafında yok ikiz kız kardeşlerim var suan 17 yaslarındalar iyikide olmuşlar birbirlerine benzemeyenlerdenler bizimkilerr:)))))