• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik olabilir mi acil yardım

srcnbetul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
3
0
1
27
0685238C-F4E2-4784-91C1-6D1C8FA2D363.webp

4+4 haftalık hamileyim 17 Kasım tarihi ilk öğrendiğim gün beta hcg değerim 624 dü 20 Kasım da tekrar doktorum kan istedi beta hcg 2486 ya yükselmişti ultrason muayenesinde kese gördü ama iki tane olduğunu söylemedi sadece keseyi gördüm dedi ama ultrason resmimde iki adet nokta var acaba çoğul gebelik olabilir mi lütfen yardımm 🫶🏻

4+4 haftalık hamileyim 17 Kasım tarihi ilk öğrendiğim gün beta hcg değerim 624 dü 20 Kasım da tekrar doktorum kan istedi beta hcg 2486 ya yükselmişti ultrason muayenesinde kese gördü ama iki tane olduğunu söylemedi sadece keseyi gördüm dedi ama ultrason resmimde iki adet nokta var acaba çoğul gebelik olabilir mi lütfen yardımm 🫶🏻
Doktor söylerdi öyle olsaydı betayla ikizin ilgisi yok diyorlar genelde doktorlar . Ayrıca betanız 2 günde %65 üstü yukselmıs normal aralık bu zaten

O kesenin iki ucunu ölçmek için öyle çıkıyor. Tek kese var gibi görünüyor. İki kese olsaydı söylerdi doktorunuz

Back
X