ikiz gebelik olduğu için bulantılar yoğunmuş eee nolcak şimdi

bylgpls

bebişler geliyoooo ;-)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
153
49
123
36
Hanımlar dr ultrasonda iki yolk kesesi gördüğünü söyledi. Birinin kalp atışını net gördük. Ama diğeri için bayaa uğraştı. Sonra da emin olamıyom 10 gün sonra gel dedi. Daha 7 haftalıklar ultrasona göre.benimse 4 haftadır şiddetli bulantılarım var çok yoğun. 3-5 günde kusmalarım arttı Afedersiniz. Ne yapacam bilmiyorum. Kraker leblebi hiç işe yaramıyo herşey kokuyo... bebişlerimçok üzüyo beni :mad: geçermi bu günler çok morale ihtiyacın var.

Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasib etsin mercimeklerini. Rahat ol daha yeni once alisiyorsun sonra zaten bitecek benimde ikizlerimle atlatmaya calisiyorum bulantilarimi.
Kraker leblebi evet yanina elma yiyebiliyorsan eksi elma ya da kirmizi elma az soda bsska grisini. Yataktan kalkmadan once uyaninca kimildamadan yatak basindan ye hazirla basucuna. Bu biraz ise yariyor. Bebekler beslenmiyor diye dusunup tika basa yiyecem diye ugrasma . Onlar besleniyorlar zaten. Sakin ac kalma ara ara atistir. Tam tersi cok da zorla yeme sadece mideni bastir. He bide benim en buyuk kurtaricim salatalik. Su kucuk sert cengelkoy salataliklarindan. Anliyorum seni soyle dusun saglilli gebelillerde mide bulanir. Icin rahat olsun.

Bu arada bugun dr.a gitmistim . Bana bir ilac vermisti. Simdi aldim ilaci prospektusunu okudum vtamin kopleksinden olusan bir hap . Mifr bulantilarina iyi geliyormus. B6 vitamininin eksikliginde bulanti cok olurmus. Bu ilac bir suru vitamin ve mineralden olusuyor. 50 liralil bi ilac sgk karsilamiyor. Isin guzel yani hamileller icin yapilmis. Yan etkisi yoktur diyor. Dr. Gece yatarken yut sabah rahat kalkarsin dedi ilk bu aksam kullanicam. Ins. Faydasi olur. Eger ilac ismi vermekde sikinti uoksa soylerim sizr dr.unuza danisitsiniz. Normalde agri kesici bile vermem arkadaslarima crvreme ama su surecte once bebeklerimizi sonra kendimizi dusunuyoruz. Ins faydasini goruruz

Ayyy gerçekten mii.. açıklamalarınız için çokkkk Teşekkürler. Bu sabah leblebi yiyerek uyandım şimdilik iyiyim. Dün bütün gün çıkardım. Çalışırken çok zor oluyor. Komtrolum haftaya salı. Bi de daha bebişin birinin durumu nasıl bilmiyorum. Dua edin inşallah kardeşini ve bizi bırakmamıştır hayırlısıyla. Dr a danışayım vitamin işini. Herkez çok normal gecer diyo. Ama şu iki hafta iki asır gibi geldi. Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra sorarım hesabını şapşiklere :KK70:

Kotu dusunme kanaman filan olmadiktan sonra nereye gidecek yerindedir o merak etme. Ilacin adi premesis ama nolur dr.una danismadan alma. Mutlaka sor dr.a

Kotu dusunme kanaman filan olmadiktan sonra nereye gidecek yerindedir o merak etme. Ilacin adi premesis ama nolur dr.una danismadan alma. Mutlaka sor dr.a
Soracam mutlaka çok üzülüyom bebişler beslenemiyo diye dediğiniz doğru stoklardan tüketsinler düzelince bolca yerim inşallah

Yok beslenir onlar. Sen rahat ol. Beslenemeseydi benimkiler beslenemezdi. 4 haftadir yedigim zeytin peynir salatalik baska bisey yok midemi bastirmak icin bir de elma o da tam degil hep ceyrek filan. Birak bizim minikleri ben brslenmis dunyaya gelmisim ya Rabbim almadiktan sonra hicbisey olmaz ins. Annem hamileligi boyunca sadece ekmek kabigu ve toz sekerle midemi bastirdim diyor.

Bu arad su cok onemliymis. Icebilirsen bol su ic. Brn normalde 3 bardak icsem cok ictim derdim ama simdi 2. 2.5 litre icmek gerrkiyor ben icemesemdr

Bu gün ayvayı keşfettim. Mide bastırmada işe yarıyo sanırım. Tabi bütün gün sadece yarım ayva yiyebildim. Su 1 litreyi geçmiyo maalesef çok bulandırıyo midemi duru su. 10. Haftaları görebilecek miyim. İnşallah o zamanlar hafifler.

Merhaba, bebekleriniz hayırlı olsun.
Bende ikiz oğlan annesiyim, 3 aylıklar, 7 aylık erken doğdular.
Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ama çok şükür ikiside kucağımda.
düşük riski atlattım 5 ayda açılmam olsu doğum başladı, ilaçlarda durdurdu doktorum, tamamen yatarak geçirdim hamileliği, 7 aylıkta doğum yaptım. 32+0 günlük doğdular, biri 16 düğeri 29 gün küvezde kaldı.
İnan bana hepsi geçiyor bebeklerin büyüyüveriyor, hiçbirşey için canını sıkma, ben günlerce, saatlerce mide bulantısından çektim ama anladımki mide bulantısı çok basitmiş :)))
Hepsi geçiyor inan bana

Merhaba, bebekleriniz hayırlı olsun.
Bende ikiz oğlan annesiyim, 3 aylıklar, 7 aylık erken doğdular.
Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ama çok şükür ikiside kucağımda.
düşük riski atlattım 5 ayda açılmam olsu doğum başladı, ilaçlarda durdurdu doktorum, tamamen yatarak geçirdim hamileliği, 7 aylıkta doğum yaptım. 32+0 günlük doğdular, biri 16 düğeri 29 gün küvezde kaldı.
İnan bana hepsi geçiyor bebeklerin büyüyüveriyor, hiçbirşey için canını sıkma, ben günlerce, saatlerce mide bulantısından çektim ama anladımki mide bulantısı çok basitmiş :)))
Hepsi geçiyor inan bana
Bebişlerinizi öpün benim yerime. Çok zor yaa. Bişi yiyemiyom bu gün gittim bari serum iyi gelir diye. Oonlar için üç saat yattım gıkımı çıkarmadımama daha beter etti. Ayağa kalkamıyom. Rabbim sağlıcakla kucağımma almayı nasip etsin. ve hayırlısı ile büyütmeyi hepimize.

Bebişlerinizi öpün benim yerime. Çok zor yaa. Bişi yiyemiyom bu gün gittim bari serum iyi gelir diye. Oonlar için üç saat yattım gıkımı çıkarmadımama daha beter etti. Ayağa kalkamıyom. Rabbim sağlıcakla kucağımma almayı nasip etsin. ve hayırlısı ile büyütmeyi hepimize.

Amin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı

Banada verdi dr bu ilacı.hiç bir etkisi yok. Zaten en hafifi dedi verirken hatta mide bulantın gecerse mutlaka gel demişti en son ahahahah

Banada verdi dr bu ilacı.hiç bir etkisi yok. Zaten en hafifi dedi verirken hatta mide bulantın gecerse mutlaka gel demişti en son ahahahah
Evet hayal kirikligi bir iki vun ise yaradi sonra yaramadi. Bi hafta kullandim v8tamin bebeklere faydasi olur diye ama iste

Evet hayal kirikligi bir iki vun ise yaradi sonra yaramadi. Bi hafta kullandim v8tamin bebeklere faydasi olur diye ama iste
Ben hala kullanıyorum, içeriğinde foliği vitamini var bari onlar girsin bünyeye diye ama şaka gibi içtikten snra bulantı hissi daha da artıyo:))

Ben hala kullanıyorum, içeriğinde foliği vitamini var bari onlar girsin bünyeye diye ama şaka gibi içtikten snra bulantı hissi daha da artıyo:))
Bence eziyet etme kendine hap yuzunden bunyedekini de cikariyoruz. Tam bi hayal kirikligi oldu benim icin

Bence eziyet etme kendine hap yuzunden bunyedekini de cikariyoruz. Tam bi hayal kirikligi oldu benim icin
Çok şükür, yediğimi çıkarmıyorum.. Sofradan hemen sonra öğürüyorum snra hemen uzanıorum kusmıyım dıye. Sürekli kusma hissi çekilmiyor. Ama iyiki bu his var bende çünkü hamilelikten önce deli gibi sigara içiyordum. Bırakamıcam diye korkuyordum. Ne güzel ki bulantı hissi ve tiksinme sayesinde içmiyorum.şaka gibi biyerde :KK53::KK53: :KK19:

Back
X