Soracam mutlaka çok üzülüyom bebişler beslenemiyo diye dediğiniz doğru stoklardan tüketsinler düzelince bolca yerim inşallahKotu dusunme kanaman filan olmadiktan sonra nereye gidecek yerindedir o merak etme. Ilacin adi premesis ama nolur dr.una danismadan alma. Mutlaka sor dr.a
Bebişlerinizi öpün benim yerime. Çok zor yaa. Bişi yiyemiyom bu gün gittim bari serum iyi gelir diye. Oonlar için üç saat yattım gıkımı çıkarmadımama daha beter etti. Ayağa kalkamıyom. Rabbim sağlıcakla kucağımma almayı nasip etsin. ve hayırlısı ile büyütmeyi hepimize.Merhaba, bebekleriniz hayırlı olsun.
Bende ikiz oğlan annesiyim, 3 aylıklar, 7 aylık erken doğdular.
Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ama çok şükür ikiside kucağımda.
düşük riski atlattım 5 ayda açılmam olsu doğum başladı, ilaçlarda durdurdu doktorum, tamamen yatarak geçirdim hamileliği, 7 aylıkta doğum yaptım. 32+0 günlük doğdular, biri 16 düğeri 29 gün küvezde kaldı.
İnan bana hepsi geçiyor bebeklerin büyüyüveriyor, hiçbirşey için canını sıkma, ben günlerce, saatlerce mide bulantısından çektim ama anladımki mide bulantısı çok basitmiş :)))
Hepsi geçiyor inan bana
Bebişlerinizi öpün benim yerime. Çok zor yaa. Bişi yiyemiyom bu gün gittim bari serum iyi gelir diye. Oonlar için üç saat yattım gıkımı çıkarmadımama daha beter etti. Ayağa kalkamıyom. Rabbim sağlıcakla kucağımma almayı nasip etsin. ve hayırlısı ile büyütmeyi hepimize.
Banada verdi dr bu ilacı.hiç bir etkisi yok. Zaten en hafifi dedi verirken hatta mide bulantın gecerse mutlaka gel demişti en son ahahahahKotu dusunme kanaman filan olmadiktan sonra nereye gidecek yerindedir o merak etme. Ilacin adi premesis ama nolur dr.una danismadan alma. Mutlaka sor dr.a
Evet hayal kirikligi bir iki vun ise yaradi sonra yaramadi. Bi hafta kullandim v8tamin bebeklere faydasi olur diye ama isteBanada verdi dr bu ilacı.hiç bir etkisi yok. Zaten en hafifi dedi verirken hatta mide bulantın gecerse mutlaka gel demişti en son ahahahah
Ben hala kullanıyorum, içeriğinde foliği vitamini var bari onlar girsin bünyeye diye ama şaka gibi içtikten snra bulantı hissi daha da artıyo:))Evet hayal kirikligi bir iki vun ise yaradi sonra yaramadi. Bi hafta kullandim v8tamin bebeklere faydasi olur diye ama iste
Bence eziyet etme kendine hap yuzunden bunyedekini de cikariyoruz. Tam bi hayal kirikligi oldu benim icinBen hala kullanıyorum, içeriğinde foliği vitamini var bari onlar girsin bünyeye diye ama şaka gibi içtikten snra bulantı hissi daha da artıyo:))
Çok şükür, yediğimi çıkarmıyorum.. Sofradan hemen sonra öğürüyorum snra hemen uzanıorum kusmıyım dıye. Sürekli kusma hissi çekilmiyor. Ama iyiki bu his var bende çünkü hamilelikten önce deli gibi sigara içiyordum. Bırakamıcam diye korkuyordum. Ne güzel ki bulantı hissi ve tiksinme sayesinde içmiyorum.şaka gibi biyerdeBence eziyet etme kendine hap yuzunden bunyedekini de cikariyoruz. Tam bi hayal kirikligi oldu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?