İkiz gebelik şoku

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
324
53
32
Kızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
2020 ve 2021 yılında kalp durması sonucu iki kaybim var malesef. Şuan tekrar hamileyim beta ile alakalı olur mu bilmiyorum açıkçası
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
3 gün sonra da 1096 çıktı.
Bugün doktora gittim ve ikiz gebelik olabilir iki kese görüyorum dedi. Bende şok oldum haftaya netleşeceğini söyledi başka bir doktora daha gitsem mi meraktan catlicam . Bu arada eşimin dedesi ikiz çift yumurta ikizi oda

Eklentiler

• IMG20220131141921.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 227
Ne kadar güzel tebrik ederim sizi insallah saglikla alirsiniz kucaginiza iki kaybinizin yerine mükafat gibi ikisini bir arada vermiş Rabbim

Ikiz annesiyim yoruluyorum ama değer ballarıma...

Nolur bana da dua et 1 yıldır olmuyor artık hayata olan hevesim kalmadı çok istiyorum

Maşallah güzel benimde 4 yaşında ikizlerim var bende ilk gittiğimde doktor banada iki kese görünüyor demişti ve ölede devam ettik sağlıcakla alın inş kucağınıza

Nolur bana da dua et 1 yıldır olmuyor artık hayata olan hevesim kalmadı çok istiyorum
İnş cnm Allah sanada nasip etsin hemde ikiz eder inş ben hep öle dua ediyorum Allah isteyen herkese çifter çifter verir inş die

Maşallah maşallah ne güzel bir haber. Allah'ım bana da ikiz nasip etse keşke. Bakmak ilgilenmek elbette zor ama güzellikleri daha çok bunların yanında. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inş cnm Allah seninde kalbine göre verir inş evt benimde ikizlerim var zor kolay deil ama cokda güzel yanları var tabi

Merhaba canım iki kese ne zaman göründü benim de değerim ilk 218di tam 1 hafta sonra 6000 oldu şuan daha yeniyim doktor tek kese görünüyor dedi ben korkuyorum ikiz olur diye acaba sonradan gözükür mü kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…