- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizim2503
-
Ne kadar güzel tebrik ederim sizi insallah saglikla alirsiniz kucaginiza iki kaybinizin yerine mükafat gibi ikisini bir arada vermiş RabbimKızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
2020 ve 2021 yılında kalp durması sonucu iki kaybim var malesef. Şuan tekrar hamileyim beta ile alakalı olur mu bilmiyorum açıkçası
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
3 gün sonra da 1096 çıktı.
Bugün doktora gittim ve ikiz gebelik olabilir iki kese görüyorum dedi. Bende şok oldum haftaya netleşeceğini söyledi başka bir doktora daha gitsem mi meraktan catlicam . Bu arada eşimin dedesi ikiz çift yumurta ikizi oda
Aynen ama emin olamadım gerçek mi diyeNe kadar güzel tebrik ederim sizi insallah saglikla alirsiniz kucaginiza iki kaybinizin yerine mükafat gibi ikisini bir arada vermiş Rabbim
Allah gönlünüze göre sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin be eklerinizi inşalla gerçektirAynen ama emin olamadım gerçek mi diye
Aminnn insallahAllah gönlünüze göre sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin be eklerinizi inşalla gerçektir
Ikiz annesiyim yoruluyorum ama değer ballarıma...Kızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
2020 ve 2021 yılında kalp durması sonucu iki kaybim var malesef. Şuan tekrar hamileyim beta ile alakalı olur mu bilmiyorum açıkçası
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
Bugün doktora gittim ve ikiz gebelik olabilir iki kese görüyorum dedi. Bende şok oldum haftaya netleşeceğini söyledi başka bir doktora daha gitsem mi meraktan catlicam . Bu arada eşimin dedesi ikiz çift yumurta ikizi oda
Suan tek gözüküyor ama 10. Haftaya kadar net degilmisson durum ne acaba
Nolur bana da dua et 1 yıldır olmuyor artık hayata olan hevesim kalmadıKızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
Allah'ım gonlune göre versin inşallah en kısa zamandaNolur bana da dua et 1 yıldır olmuyor artık hayata olan hevesim kalmadıçok istiyorum
Maşallah maşallah ne güzel bir haber. Allah'ım bana da ikiz nasip etse keşke. Bakmak ilgilenmek elbette zor ama güzellikleri daha çok bunların yanında. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahkalbinize göre versin inş benimde 4 yaşında ikizlerim var bir kız bir erkek hemde zor büyüdük ama güzel
Kızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
MaşallahKızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
İnş cnm Allah sanada nasip etsin hemde ikiz eder inş ben hep öle dua ediyorum Allah isteyen herkese çifter çifter verir inş dieNolur bana da dua et 1 yıldır olmuyor artık hayata olan hevesim kalmadıçok istiyorum
Amin inş cnmMaşallah maşallah ne güzel bir haber. Allah'ım bana da ikiz nasip etse keşke. Bakmak ilgilenmek elbette zor ama güzellikleri daha çok bunların yanında. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba canım iki kese ne zaman göründü benim de değerim ilk 218di tam 1 hafta sonra 6000 oldu şuan daha yeniyim doktor tek kese görünüyor dedi ben korkuyorum ikiz olur diye acaba sonradan gözükür mü keseKızlar merhaba 5 yaşında bir oğlum var çok şükür
İlk betam 27.4 du
2 gün sonra 86.3
4 gün sonra 297.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?