• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

gizemiyav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2025
18
3
1
31
Merhaba arkadaşlar,

6+4de ultrasonda iki ayri kese ve iki yolk sac goruldu. Bir kesede embriyo (1.5 mm) ve kalp atimi (129bpm) var, digerinde henuz embriyo gorulmedi sadece yolk kesesi olduğu söylendi. İkiz gebelik yaşayan arkadaşlar sizin tecrübelerinizi merak ediyorum diğerinin kalp atimi sonradan mı görülüyor? Siz neler yaşadınız nasıl bir süreç geçirdiniz. Hem mutlu hem şaşkın hem heyecanlıyım

Öncelikle hayırlı olsun biz de bugün 6+6 olduk içinizi rahatlatmak adına ultrason fotoğrafı paylaşmak isterim iki kesede de yolk sac gözüküyor ama birinde bebek oluşmamıştı daha diğerinde 2 mm embriyo oluştuğunu söylemişti doktorumuz kalp atışını duymamıştık 1 hafta sonra gittiğimizde yani dün gittiğimde ikisinin de kalp atışını duyduk o 1 hafta geçmek bilmedi ama Allah'tan umut kesilmez eminim diğerini de haftaya duyarsınız inşallah ikisi de sizinle kalır 🤲🏻

Eklentiler

• 5780.webp
    5780.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 17
Öncelikle hayırlı olsun biz de bugün 6+6 olduk içinizi rahatlatmak adına ultrason fotoğrafı paylaşmak isterim iki kesede de yolk sac gözüküyor ama birinde bebek oluşmamıştı daha diğerinde 2 mm embriyo oluştuğunu söylemişti doktorumuz kalp atışını duymamıştık 1 hafta sonra gittiğimizde yani dün gittiğimde ikisinin de kalp atışını duyduk o 1 hafta geçmek bilmedi ama Allah'tan umut kesilmez eminim diğerini de haftaya duyarsınız inşallah ikisi de sizinle kalır 🤲🏻
Mesajınıza nasıl sevdiğimi anlatamam 🥹 inşallah sonuna kadar sağlıklı huzurlu bir süreç geçirmek nasip olur hepimize 🙏🏻 en yakın 29 aralıka randevu bulabildim. 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum. O zamana 8+4 olmuş olacağım sanırım her şeyin net olabileceği bir ultrason olacak

Back
X