ikiz gebelik ve göbek buyumesi

starly

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
9
0
16
İstanbul
hamileliğimin 9.haftası içindeyim arkadaşlar ikiz bebek bekliyoruz.amaaa ben sanırım kendı kendıme kurmaktan kafayı yedım..ınternette arastırdıgıma gore benım haftamdakı hamılelerın cogunun göbegı belırmiş fakat benım hiç şişlik yok hamıle kalmadan önce hiç göbek denen bıse yoktu gene yok..ve bu durum benı cok korkutuyo acaba bebeklerın gelısımımı durdu?kalbımı durdu dıye dusunmekten delırdım.7. haftaya kadar en ufak sıkınıtda doktora gıttım artık utanıyomda gıtmekten sorunlu hamıle oldum..ikiz hamılelıkte göbek nezaman belirgenleşir?bişeler tersmi gidiyodur acaba?

Daha cok kucukler karninin buyumemesi normal. ablamin da ikizleri var. tup bebek tedavisine ragmen o haftalarda hamileligi belli degildi.
Tek gebeliklere bak.ayni haftada kiminin karni var kiminin yok.
İlk hamileligimde 4 ay kimse anlamadi. simdi 2 aylikken hayirli olsun diyolardi. kisiye gore degisir. karnin insallah oyle bir cikacak ki perisan olucan. guzel perisanlik tabi.
Yine de kendini iyi hissetmek istiyosan kamu sagligina felan git. icin rahatlasin.
Ablam da haftada sgk anlasmali bi hastane bulmustu,gizlice ona gidiyodu.

asud cok tesekkur ederım cvpladıgın için inan artık kafamda kotu senaryolar yazmaya basladım.kendı doktorum özel ama artık doktor bıkmasın dıe arada bende devlet hastanesıne gıdıyorum..daha en basında böleyım ılerde hastane bahcesınde yatarım herhalde.ama ıcımı rahatlattın cok saol...kocaman oluruz ınsallahh..

Ben kocamanim 8 gun sonra dogumum, darisi sana insallah.
ilerde hastane bahcesinde yatmana hic gerek olmayacak. kipir kipir biz iyiyiz diyecekler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…