İkiz gebelik

Derya ydrss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
6
1
1
30
Arkadaşlar 7+6haftalık ikiz gebeliğim var.2 hafta önce kanamam oldu.simdi de kahverengi lekelenmelerim oluyo bu durumu yaşayan var mj ne yapmalıyım morelim çok bozuk

Arkadaşlar 7+6haftalık ikiz gebeliğim var.2 hafta önce kanamam oldu.simdi de kahverengi lekelenmelerim oluyo bu durumu yaşayan var mj ne yapmalıyım morelim çok bozuk
Sakin olun lütfen. Strese girmek sizi daha da çok etkileyebilir. Allah size bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. Doktora gittiniz mi?

Evet gittim benim rahmimde perde varmış ikiz gebelik de böyle olabilir dedi ama daha öncede bebeğimi kaybettiğim için bu paniğim inşallah bugünler de geçer❤

İkiz gebelik yaşayan var mı varsa sizde nasıl geçiyor 💙
Öncelikle sakın ol. Tedavi ile olan ilaçlarına sıkı sıkı sarıl düzenli kullan. Sonrasıni Allah'a bırak. Ben 8. Haftamda yaşadım. 8 litrelik yoğurt tenceresini yerden bayağı baskı ile kaldırdım gecesi pıhtı attım. Çok şükür sadece 12 saat süren bir lekelenme yaşadım. Sonrasında bir problem yaşamadım 37+3 te planlı sezaryenle doğum yaptım. Hamilelik ve doğum süresince çok rahat geçti her şey 🤲🤲🧿

Slm aynı dönemde bende yaşadım. Hala kahverengi akıntıö az da olsa devam ediyor. Bıgün geldim doktordab kalp atışlarını duyduk hiçbir problemimiz yok gözüküyor. Doktor olabiliceğni normal oldugunu söyledi. Ama kanı gördüğümde çok çok korktum. Seni çok iyi anlıyorum.

10 haftalık ikizlere hamileyim öğrenmeden 4 gün önce bi başladı lekelenme hala devam ediyor arada iki kere yoğun pıhtılı kanama yaşadım iğne fitil derken bide yataktan hiç kalkmayarak dinleniyorum benimde morelim bozuk hiç bişi yapamıyorum sürekli yatıyorum sürekli o kanamayı bidaha yaşarmıyım korkusuyla duruyorum

Back
X