Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet günü 118 iki gün sonra 361 ciktı birdahada baktirmadim dun 7 haftalik kontrol vardı ikizlermişİkiz gebelikde HCG değerleri önem taşırmı? Kaç olması lazım ilk testlerde? Düşük hcg değeri çıkıpta ikiz gebelik yaşayan oldu mu?
İlk test yaptığımda değerim 302. 4 ama sonrasında 2 3 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendimİkiz gebelikde HCG değerleri önem taşırmı? Kaç olması lazım ilk testlerde? Düşük hcg değeri çıkıpta ikiz gebelik yaşayan oldu mu?
İkisi de döllendiyse tsbii ki ihtimal var. Allah gönlünüze göre versin. Bende hep bir oğlan bi kız ikizler istiyodum şimdi bu ekonomide zorMerhabalar. Size bir sorum olacaktı. Bende polikistik over var.Buna rağmen 2 ay önce ovulasyon takibi ile hamile kaldım fakat 4,5 haftalık iken düşük yaptım. Dr kromozomların yanlış eşlesmesinden olabilir demişti. 2 ay sonrasında yani şimdi doktor kontrolünde ovulasyon takibi ile ilişki yaşadık ve doktorum bana yumurtaların bu sefer çok daha iyi ve dolgun dedi. Hatta olgun 2 yumurta var ikisi aynı anda çatlayacak gibi ikiz bile olabilir dedi. Ailelerde ikiz gebelik yok ama Allah'ın takdiri tabii ki. 14. günde yumurtalarımın ikisi çatladı ve çatlamanın öncesinde de çatladığı günde de ilişki olmuştu. Çatlamanın ardından bugün 8. gün ve kasıklarımda hafif ağrılar oluyor,gece vücut ısım yükseliyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ve de ikiz olma olasılığı olabilir mi? Nasıl yorumlarsınız? Şimdiden teşekkürler![]()
Valla aynenhaklısınız ekonomide zor da bir de psikolojik olarak da hazır mıyım bilmiyorum. Ama doktorum deyince bir heveslendimİkisi de döllendiyse tsbii ki ihtimal var. Allah gönlünüze göre versin. Bende hep bir oğlan bi kız ikizler istiyodum şimdi bu ekonomide zor![]()
İkisi bir arada büyür çok iyi olur aslında ama işte lohusa psikolojisi falan derken zorValla aynenhaklısınız ekonomide zor da bir de psikolojik olarak da hazır mıyım bilmiyorum. Ama doktorum deyince bir heveslendim![]()
Evet zor. Var mı sizin çocuğunuz?İkisi bir arada büyür çok iyi olur aslında ama işte lohusa psikolojisi falan derken zor
Yok bu ay kimyasal geçirdim hayırlısı bakalım zaten yeni.rvliyim yakında 1 senemiz dolacakEvet zor. Var mı sizin çocuğunuz?
Geçmiş olsun. Rabbim nasip etsin hayırlısı ile sağlıklı bir evlat inş.Yok bu ay kimyasal geçirdim hayırlısı bakalım zaten yeni.rvliyim yakında 1 senemiz dolacak
inş teşrkkür edrimGeçmiş olsun. Rabbim nasip etsin hayırlısı ile sağlıklı bir evlat inş.