ikiz gebelik

nurcan1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
53
1
46
Ankara
Kizlar arkadasim 6sene dogum kontrol hapi kullandi biraktigi ay hamile kaldi doktor ikiz olabilir haptan hemen sonra hamile oldugun icin demis olabilirmi siz boyle duydunuzmu haptan sonra ikiz gebelikmi olur

İlaç kullanımından sonra kalındığını duymuştum ama ikiz olabileceğini duymadım. Anne adayının kendi akrabalarında varsa anca öyle olabilir. Ya da Allah nasip etti ikiz bebeklere. :)

Kizlar arkadasim 6sene dogum kontrol hapi kullandi biraktigi ay hamile kaldi doktor ikiz olabilir haptan hemen sonra hamile oldugun icin demis olabilirmi siz boyle duydunuzmu haptan sonra ikiz gebelikmi olur
Coo duydum nette doktor yzilari hep bu yonde dogum kontrol hapini birakinca vucud cifter cifter yumurtlar bazende birkc ay yumurtlamaz yuzde 50

Duymustum bunu.ben de 5 sene kullandim d.k. hapi.biraktigim gibi hamile kaldim.cok sukur.
ama tek bebisim...

Kızlar benim adetimi iki gün geçti kan verdim 3344 çıktı biraz yuksek mi sanki ?

Cnm gittiğim Dr kendi Dr um değildi zaten bi şey demedi.yarn kendi Dr uma gitcm baklm ne diyck

Back
X