Doğuma Hazırlık İkiz gebelikde doğum olması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 37 haftalık ikiz gebeliğim var ve artık çok zorlanıyorum açılmam da var bebekler baş aşağı olduğu için normal bekliyoruz inşallah doğumu kolaylaştırmak için hızlandırmak için ne yapmalıyım

Gunde 5 6 tane Bol bol hurma ye canım.
Ben diğer gebeliklerimde 35 den sonra hep hurma yedim 3 cm açıklıkla gezdim haftalarca ama yok yani bunda da artık çok zorlanıyorum bunhaftadan sonra doğum erken de sayılmıyor o yüzden hızlandırmak için birşeyler mi yapsam dedim ama çocuklardan kanala giren yok bu sorun oluşturur mu acaba

Ben diğer gebeliklerimde 35 den sonra hep hurma yedim 3 cm açıklıkla gezdim haftalarca ama yok yani bunda da artık çok zorlanıyorum bunhaftadan sonra doğum erken de sayılmıyor o yüzden hızlandırmak için birşeyler mi yapsam dedim ama çocuklardan kanala giren yok bu sorun oluşturur mu acaba
Benimki tek gebelikti bas aşağıydı. Ama kanala girmedi. Beyne oksijen gitmeyince kalp atisi yavaşlayınca acil sezeryan oldum. Inşaallah oyle bir durum olmaz hayırlısıyla yavrularını kucağına alırsın ınsaallah

Back
X