İkiz gebelikkk

isimsizzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
4
0
1
35
Kızlar merhaba şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittiğimde ultrasonda bana ikiz gebelik olabilir ama şuan çok umutlanma belki o kan torbasıda olabilir 2 hafta sonra belli olur tam dedi . Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda ?? Doktor ikiz olabilir diyipte olmayan

Benim de ilk haftalarda iki kese vardı.Sonradan birinde bebek oluşurken diğer kese boş kaldı ve zamanla yok oldu.İki haftaya belli olur merak etme.Kendiliğinden yok oluyor zaten belirtisi olmuyor.

Benim de ilk haftalarda iki kese vardı.Sonradan birinde bebek oluşurken diğer kese boş kaldı ve zamanla yok oldu.İki haftaya belli olur merak etme.Kendiliğinden yok oluyor zaten belirtisi olmuyor.
Selam kızlar benimde 2 kesem var fakat 1 tanesi henüz küçük dedi doktor 5+2 deyim sizce erkenmi benimde diğer kese gidermi

Selam kızlar benimde 2 kesem var fakat 1 tanesi henüz küçük dedi doktor 5+2 deyim sizce erkenmi benimde diğer kese gidermi
Zaman gösteriyor doktorum birine şekli bozuk demişti.Bir hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde birinde bebek vardı kalbini de duyduk.Diğer kese boştu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…