ikiz gebelikte bebekler arasında bir haftalık oluşum farkı

edissssss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
540
219
333
Merhabalar.Haziran ayında yaşamış olduğum düşük sonrasında ağustos ayında tekrar hamile kaldım ve eşiminde benim de ailemizde olmamasına rağmen İKİZ olduğunu öğrendik :)şimdi biri 10+2 diğeri 9+3 te ikisininde kalp atışı var.bu perşembe kontrolüm var.bu tarz durum yaşayan var mı ? dr her ziyaretimde aksi birşey söyleyecek diye korkuyorum.kusmak ve büyüyen göğüslerim dışında hamileliğimin devam edip etmeyeceğini anlayacağım bir sey de yok :/

Canim benimde ilk haftalardan gebeliğin sonuna kadar hep aralarında 1 hafta vardı dr fark acilmadigi sürece sorun yok demişti Nitekim acilmadida kiloları aynı olarak dünya ya geldiler darısı sana inş sağlıklı hamilelikler

Benimde 2 hafta vardi....sadece kilo farki ile dogdular ama simdi geride olan digerini gecti.....hayirlisiyla kucagina al insallahhh

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsunlar sağsalim doğsunlarda. dr küçük bebişimden henüz büyük kadar sağlıklı konuşmuyor merak ettim acaba bu fark kaybolan ikiz send. ile ilgili bir izlenimde mi böyle konuşuyor diye.

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsunlar sağsalim doğsunlarda. dr küçük bebişimden henüz büyük kadar sağlıklı konuşmuyor merak ettim acaba bu fark kaybolan ikiz send. ile ilgili bir izlenimde mi böyle konuşuyor diye.
Benimde 2 yıl önce gebelik kalbim oldu yine ikizdi onda kaybolan ikiz sendromu yaşadım ama birinin kalp atışını hiç duymadık 7 haftadan sonra gelişimi tamamen durdu.digerinide şiddetli kanamalar yüzünden 20.haftada kaybettim. Kısaca kanaman yoksa ve her iki bebeğin kalp atışı varsa sorun yoktur inş. Birde bir önceki gebelik kaybının nedenini arastirsaydiniz keşke benim kanda pıhtılaşma problemi varmış bu gebeliğimde de kan sivilastirici iğne kullandim.

Benimde 2 yıl önce gebelik kalbim oldu yine ikizdi onda kaybolan ikiz sendromu yaşadım ama birinin kalp atışını hiç duymadık 7 haftadan sonra gelişimi tamamen durdu.digerinide şiddetli kanamalar yüzünden 20.haftada kaybettim. Kısaca kanaman yoksa ve her iki bebeğin kalp atışı varsa sorun yoktur inş. Birde bir önceki gebelik kaybının nedenini arastirsaydiniz keşke benim kanda pıhtılaşma problemi varmış bu gebeliğimde de kan sivilastirici iğne kullandim.

kanamam yok çok şükür ama kalp durması hiç bir belirti vermeden de olabiliyormuş bununla ilgili baya yazı okudum.benim diğer gebelik kaybımla ilgili bir teşhis konulamadı beta hcg değerim çok düşük yükseliyordu dış gebelikten şüphelenildi ama kese vardı.kan pıhtılaşma problemim yok aksine kan pıhtılaşamama durumum var plt değerim 150 ile 450 arası olması gerekirken benim 120 dr herhangi bir sorun çıkarma daha iyi bizim için dedi

Slm 7+4 haftalk hamileyim.ve doktr dunki kontrolde ikizimiz olacagini soyledi.icimde garip duygular olstu.sevnc korku butun hersey karisti.szdede boyle oldumu.sadece benmiyim.:anneadayı:

Slm 7+4 haftalk hamileyim.ve doktr dunki kontrolde ikizimiz olacagini soyledi.icimde garip
duygular olstu.sevnc korku butun hersey karisti.szdede boyle oldumu.sadece benmiyim.:anneadayı:
tekiz gebelikte dese ikizde dese herkeste ayni sey oluyor sevinc korku endise mutluluk merak bir arada buyuyor icinde.yalniz degilsin;)

kızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :))) :KK46::KK46:

kızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :))) :KK46::KK46:
Canim allah eline almayi nasip etsin.bende Dr a giderken hep endişe içinde gidiyordum ikiside duruyor mu diye allaha şükür hersey yolunda.inşallah tüm annislerinde sevincleri hep daim olsun.sende süpriz yumurtalarınin tadını çıkar ☺hep güzel süpriz alırsın umarim

Back
X