ikiz gebelikte celestone iğne olanlar

galaxy82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
154
5
46
İstanbul
31 haftalık ikizlerime hamileyim 30.haftada celestone 2 doz aynı anda vuruldu 15 gün sonra da 2 doz daha vurulacak diye söyledi doktorum fakat benim vücudumda kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu karnımda ellerımde bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde felaket kaşınıyor ve sonra isilik gibi kalıyor kaşıdığım yerler bu iğneyi yaptırıp böyle sıkıntılar yaşayan oldu mu iğneden oldu diye düşünüyorum hiç böyle sıkıntım yoktu bir de bu iğnenin faydasını gördünüz mü bu iğneyi yaptırıp bebeği hiç kuveze girmeyen kimse var mı

Bende 30. Haftamda 2 doz vurulmuştum bu iğneden ama dediğin tarzda bir şikayetim olmamıştı,Dr 'unu ara ve söyle bence...ben 34 haftalık dogum yaptım iğnenin faydasını %50 gördüm çünkü oğlumun biri solunum sıkıntısı yaşadı ve 12 gün kuvozde kaldı,ciğerleri gelişmemişti doğduğunda diğer oğlumda solunumla ilgili bir sorun yoktu.....

doktoruma sordum fenistil diye bir jel söyledi ama işe yaramadı deli olucam artık kolanya sürüyorum o da zararlı olur mu diye düşünüyorum bilemiyorum napıcam cildiye doktoruna mı gitsem acaba........

gecmiş olsun canım bende vuruldum iğneyi.öyle bir şikayet olmadı bende.faydasınıda gördüm çocuklarım küveze girmedi çok şükür36.haftada doğurdum.
sagsalim kavusursun inşallah bebeklerine.

Vücudundaki kızarlıklığın iğneden olduğunu sanmıyorum. Aynen dedğn gibi benimde ellerim ayaklarım komple heryer kıpkırmızı minik minik seyler dolmustu kaşıdıkca kaşıdıkca kabarmıs ciğer gibi olmuştu. Büyük ihtimal hamileikte karaciğer enzimleri yükseliyor ondan dolayıdır tahlil yaptırdığınızda çıkar zaten.
kolonya sakın sürme o daha çok mahvediyor bana gecenin bi vakti dermatolojiyi getirmişlerdi doktoruna bi danış deriz.
33aftalık doğum yaptım bebeklerimin solunum sıkıntıları sadece 1gun surdu biafta kaldılar. iğnenin etkisi var yok değil öyle düşünme derim

Son düzenleme:
ben 27.haftamda yaptırmıştım ve bahsettiğiniz sıkıntıları yaşamadım.tabii faydasını gördü herkes,zaten yazmış arkadaşlar.bende 33.haftada doğum yaptım ve bu iğne sayesinde oğlumun biri küvöze bile girmedi.belki sizin alerjik bir yapınız vardır,iğne de bunu tetiklemiştir.ama ihmal etmeden doktorunuzla konuşun bence.

mrb galaxy
bende 31.haftamdayim 2 gundur lekelenme var birde kasilmalar acilma yok ama erken dogum riski basladi. birkac saat hastanede laldim 2 buyuk serum verildi birde 2 doz celestone. suan evde ilac tedavisindeyim cuma nst sonuclarina gore hastanede tedaviye baslayabiliriz dedi doktorum. ama bu igne alerji yapmaz bence.
1 aydir ayni kasintilar bende de var oyleki esime bileklerimi kasi diye yalvariyordum doktor bazi hamilelerde olabiliyo dedi. o ara kan tahlili yapilmisti onun sonuclarina gore karaciger ve bobreklerde sorun yok dedi. ben de dayaniyorum. ama ben de kabarcik olmuyo sadece kasiniyo tatli tatli. suaralar daha hafif. hicbiseyde gecirmiyo sadece soguk su rahatliyo. gecmis olsun takma kafana aklina getirmemeye calis.

bende yüksek kolestrol çıktı 400 ü geçmiş inşallah bebişlerime bir zararı olmaz doktorumda yurtdışında aile hekımı losyon verdi ilaç veremeyiz dedi kan yağları da yükselmiş biraz hakkımızda hayırlısı olsun

geçmiş olsun inşallah 36. haftalara kadar dayanabılsın ve doğurmazsın o zamana kadar sonra zaten bır sorun olmuyormuş allah yardımcın olsun inşallah bende de kolestrol çıktı 400 lerde falan umarım bır sorun olmaz yarın doktorumu arayıp soracağım bakalım ne diyecek cumartesi günü 2.doz celestone vurulacak bakalım kaşıntılara bir etkisi olacak mı azalama ya da artma yaşayacakmıyım demir hapları da kaşıntı yapabılırmış kaç aydan beri ılac kullanmaktan çöplüğe döndüm artık karaciğer dayanmayacak ama
omega 3 hapımı 3 günde 1 içiyordum onu 2 günde 1 olarak değiştiricem kolestrolü düşürüyormuş bakalım allah hepımızın yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alınca bunlarda unutulcak

15 gün sonra yapılan 2. dozlardan sonra karnım yine kaşınmaya başladı bence bu celestone iğnenin yan etkisi ilk dozlarda da aynısı olmuştu yaptıranlar dikkat etsın bakalım onlarda da olacak mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…