ikiz gebelikte doğum sonrası korunma..

kapnax

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
309
47
318
gebelik öncesi 3 yıl yasmin kullandım ama bırakınca bende tek taraflı şiddetli meme ağrısı yaptı. ayrıca vücuduma gereksiz yere hormon aldım diyede pişman oldum sonuçta bunlarında ileriye dönük yan etkileri var. Şimdi bir erkek bir kız bebek bekliyorum, 3. bir çocuğu şimdilik düşünmüyorum bu yüzden tüplerini bağlat diyenler oldu ama bunu göze alamam dünyanın bin türlü hali var allah korusun..ama doğumdan sonrada kaza ile tekrar hamile kalmaktan korkuyorun, üstelikte bu doğumdan kısa süre sonra olursa düşünemiyorum. kafama takılmaya başladı bu konu, eşim korunsa diyorum (kondomdan bahsediyorum) onada güvenemiyorum delik çıkar veya yırtılır falan.... hormonlu bir yöntemde kullanmak istemiyorum, emzirirken önerilmiyoda zaten..geriye bi tek RİA kalıyor. acaba RİA mı taktırsam kararsız kaldım, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

benim 3 yaşında bir oğlum var,sonra spiral ile korunmama rağmen hamile kaldım ve ikiz kızlarım oldu
sonuç 3 tane çocuk allah şükür ve tüplerimi bağlattım çoook rahatım
hiçbir sıkıntım yok
ve ben şuan inanıyorum allah verirse her şekilde veriyor ,vermeyecekse korunmasan bile vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…