ikiz gebelikte hcg değerleri?

ARZUM44

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
336
44
623
arkadaşlar merhabalar,ikiz bebek bekleyenlerinizin hcg değerleri kaçtı?ikiz gebelikte hcg değerleri yüksek mi olur?

merhaba arkadaşlar,salı ultrasonla kontrolüm vardı,tek embriyo tutunmuş,

Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin cnıam..
benim değerim 12. gün 48 di.ilk iki kontrolde %90 tek dedi dr.3. kontrolde ikiz olduğu ortaya çıktı.

bende tek kese göründü,kaçıncı günde ikiz olduğu ortaya çıktı acaba?bende ikiz olmasını çok istiyordum ama hayırlısı böyleymiş demekki,3. kontrolün kaçıncı hafta da yapılmıştı?

Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin cnıam..
benim değerim 12. gün 48 di.ilk iki kontrolde %90 tek dedi dr.3. kontrolde ikiz olduğu ortaya çıktı.

canım artışların nasıldı? benim ilk usg salı günü..92 çıkmıştı bhcg..doktor tek olabilir dedi...şimdi seni okuyunca meraklandım...

arzumcum 3. kontrolüm yanlış hatırlamıyorsam 8-9 haftalarda yapılmıştı.hayırlısı olsun cnaım hakkında.
gözdemcim ilk betahcg 12. gün 48, ikincisi 14. gün 110 çıkmıştı.
yalnız ben vajinal ultrason yaptırmadım.vajinal baktırsaydım belki daha erken ortaya çıkardı ikiz olduğu.
hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kalın.

aaa kızlar.. benim transferin 10. günü 150, 14. günü 1650 çıktı.. ama tek transfer edildi.. daha kontrole gitmedim.. tekmi çifmi bilmiyorum....hayırlısı olsun

benim ikiz bebeklerim var,transferin ikinci gününün sabahı 264 tü sanırım,
seninki de çift olabilir canım,ama değişkenlik de gösterebiliyor bu değer kişiden kişiye açıkçası..
Allah gönlüne göre versin canım..

arzumcum 3. kontrolüm yanlış hatırlamıyorsam 8-9 haftalarda yapılmıştı.hayırlısı olsun cnaım hakkında.
gözdemcim ilk betahcg 12. gün 48, ikincisi 14. gün 110 çıkmıştı.
yalnız ben vajinal ultrason yaptırmadım.vajinal baktırsaydım belki daha erken ortaya çıkardı ikiz olduğu.
hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kalın.
arkadaşım sana kaç embriyo transfer edilmişti? karından bakılan ultrasonla,diğeri arasınsında fark varmıdır,senin durumun benide umutlandırdı,5. haftada kalp atışları anlaşılacağı için herhalde o zamanda ikiz olup olmadığı anlaşılır.

benim ikiz bebeklerim var,transferin ikinci gününün sabahı 264 tü sanırım,
seninki de çift olabilir canım,ama değişkenlik de gösterebiliyor bu değer kişiden kişiye açıkçası..
Allah gönlüne göre versin canım..

arkadaşım transferin 2. günü o sonuç nasıl çıkabilirki, çok şaşırdım, eminmisin, yanlış hatırlamıyorsun dimi arkadaşım, zaten transferin 12.günü normalde test için bekliyorlar, sen 2. günü yapmışsın, yada 12 yazacaktında yanlışlıkla 2 mi yazdın

arkadaşım sana kaç embriyo transfer edilmişti? karından bakılan ultrasonla,diğeri arasınsında fark varmıdır,senin durumun benide umutlandırdı,5. haftada kalp atışları anlaşılacağı için herhalde o zamanda ikiz olup olmadığı anlaşılır.

cnm benim iki embriyo tarnsfer edildi 13 gün 176 16 gün 810 çıktı değerlerimmm ben hem ultrosn hemde vajinal muayene oldummmm vajinal muayene dah anet gösteriyooo fark ooo ikizlerimi gördümmm kalp atışlarını duyamdık ama 5 hafta 5 günlüktü gittiğimde bu hafat 7. haftamızz kalp atışlarını gördükkk allah şükürrr keselerin görünmesi yeterli ikiz teşhisi için tabi daha sonr akalp atışları derken bi rbakıyosunnn hamilelil başlamışşşş koc agöbekli bi kadın olarakkkk dr gidiyonnnnn

cnm benim iki embriyo tarnsfer edildi 13 gün 176 16 gün 810 çıktı değerlerimmm ben hem ultrosn hemde vajinal muayene oldummmm vajinal muayene dah anet gösteriyooo fark ooo ikizlerimi gördümmm kalp atışlarını duyamdık ama 5 hafta 5 günlüktü gittiğimde bu hafat 7. haftamızz kalp atışlarını gördükkk allah şükürrr keselerin görünmesi yeterli ikiz teşhisi için tabi daha sonr akalp atışları derken bi rbakıyosunnn hamilelil başlamışşşş koc agöbekli bi kadın olarakkkk dr gidiyonnnnn
çok sevindim senin adına,ben de ikiz çok istiyordum,27 yaşında olduğum için doktoru zorla ikna ettik, iki embriyo transfer ettim dedi, fakat bana inandırıcı gelmedi.sanırım tek embriyo transfer etti,hituci arkadaşımız 8-9 haftalıkken ikiz olduğu anlaşıldı diye yazmıştı,bende bunun üzerine acaba benimde ikizmidir diyorum fakat çok zayıf ihtimal,.. 3.haftada ultrasonla bakıldığında tek kese gördü doktor,bakalım cumartesi 2. muayene için gidicem,hayırlısı olur inşallah..

kızlar birşey sorabilir miyim??
benim adetten 3 gün önce 37,8 çıktı hcg. adetten 1 gün öncede 102,6..
ikiz gebelik söz konusu olabilir mi bilen var mı ya da yaşayan?

aaa kızlar.. benim transferin 10. günü 150, 14. günü 1650 çıktı.. ama tek transfer edildi.. daha kontrole gitmedim.. tekmi çifmi bilmiyorum....hayırlısı olsun
Canm durumlaramız baya benziyo noldu sonuçların gerçi baya olmuş sen yazalı

Back
X