merhaba kızlar,
hamileliğim 6. haftasında bebeğimizin kalp atışını duymaya gittiğimiz hafta keseyle hemen hemen aynı boyutta ikinci bir kese gördük. ama ikinci kese boştu, diğer kesedeki bebeğin kalbi atıyordu. benzer şey başına gelen var mı, sonuç ne oldu?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba kızlar,
hamileliğim 6. haftasında bebeğimizin kalp atışını duymaya gittiğimiz hafta keseyle hemen hemen aynı boyutta ikinci bir kese gördük. ama ikinci kese boştu, diğer kesedeki bebeğin kalbi atıyordu. benzer şey başına gelen var mı, sonuç ne oldu?
merhaba kızlar,
Selam canım bende şuan aynı durumdayım. Senin durum ne oldu ? İkiz miymiş ? İkinci kesenin içi boştu hem daha küçüktü hemde ana keseden biraz daha uzaktaydı ben cumartesi ultrasona gireceğim o zaman anlayacağız ikinci kesenin ne durumda olduğunu :)
Kızlar bende ikizlere hamileyim altı haftalık yalnız birinin kesesi bozuk dedi doktor ilaçla düzelir inşallah dedi pruloton vuruldum.çok korkuyorum inş bişe olmaz ne zaman düzelir acaba kese bu durumu yaşayan oldu mu ?
Selam canım bende şuan aynı durumdayım. Senin durum ne oldu ? İkiz miymiş ? İkinci kesenin içi boştu hem daha küçüktü hemde ana keseden biraz daha uzaktaydı ben cumartesi ultrasona gireceğim o zaman anlayacağız ikinci kesenin ne durumda olduğunu :)
Benim ki 7. haftada göründü. 6 hafta kese boş görünüyordu , üniversite hastanesindeki doktor büyük ihtimalle kese kaybolacak dedi. Ama 7 haftada kese dolu göründü ve kalp atışları başlamıştı.
Benim tüp bebek
5 . Hafta tek idi 6. Hafta çift kese idi :)
6. Hafta bebekler göründü kesede alttan bakıncada kalp atışları alındı ..
8. Haftaya kdr net belli olurmuş
Benim tüp bebek
5 . Hafta tek idi 6. Hafta çift kese idi :)
6. Hafta bebekler göründü kesede alttan bakıncada kalp atışları alındı ..
8. Haftaya kdr net belli olurmuş
Arkadaşlar ben de şu an aynı problemi yaşıyorum. Altıncı hafta doktora gittiğimde doktor gebeliğimin ikiz başladığını fakat tek devam ettiğini keselerden birinin dolu olduğunu kalp atışı da olduğunu fakat diğerinin boş olduğunu ve kaybolacağını söyledi. Fakat dokuzuncu hafta gittiğimizde boş olan kese kaybolmamıştı hala aynı boyutta duruyordu. Bebek olan kesenin de şekli değişmişti. Doktor iyi olmadığını bebeğin düşebileceğini söyledi Protestan verdi. Benim durumumda olan var mı onikinci hafta kontrole gittiğimde beni ne bekliyor olabilir sizce?