Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 24 haftalık ikizlerime hamileyim şu zamana kadar 6 kg aldım fakat doktorum kilo konusunda biraz takıntılı gebelik zehirlenmesinden korkuyormuş o nedenle fazla kilo almamı istemıyor siz kaç kilo aldınız ve doğuma kaç kg gittiniz ve sonrasında sizinle kaç kg kaldı??????
20. haftamdayım 70 ile hamile kaldım 69 a düştüm şu anda 73.5 kiloyum yani 3.5 kilo almışım sanırım normal. kendime sınır koydum en fazla 15 klo alabilirim diye ama sanırım o kadarda almıycam...
ben 55 ile tedaviye başladm,57ile gebe kaldım,bir ara 55 e düştüm,şuan 64üm herkes hiç kilo almamışsın bir tek göbeğin var diyor.aslında az da almadım.göbeğimde normal hamilelerden 15-20 gün büyük gibi..
şu an 26 haftalık hamileyim ikizlerime bebeklerim 1 er kilo olmuşlar ben 7 kg aldım şu ana kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum ama çok az yiyorum son 1 ayda sadece 700 gr aldım