Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz ne desek boş. Daha önce banada böyle dedikleri zaman kızardım ama elinden bişey gelmiyo ben geçen şubatta 14 haftalık bebeğimi kaybettim önce kanama oldu bi hafta yattım ama bi hafta sonra sancı başlayınca tutamadılar bebeğimi. Şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim . 10 gün önce tekrar kanama geçirdim 4gün yattım hastanede eve çıktım yattım hep tuvalete bile gitmedim pazartesi gecesi tekrar kanama geçirdim iki gece yattım şimdi yine evdeyim yine yatıyorum. Geceleri kendimi dinliyorum sancım var mı diye Elimden başka bişey gelmiyo onlarda ben de Allaha emanetiz . Ama çok duydum 9ay boyunca kanaması olupta sağlıklı doğuranları. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsunSlm kızlar kanamam hızla arttı ve kırmızıya çevirdi 4 gün hastanede yattım bebislerim iyi çok şükür şimdi kanama yok dualarinizi esirgemeyin
Uzme kendini, iyi dushun. Guzel sheyler dushun ve Dua et. Inshallah saglikla kucagimiza alirizSlm kızlar kanamam hızla arttı ve kırmızıya çevirdi 4 gün hastanede yattım bebislerim iyi çok şükür şimdi kanama yok dualarinizi esirgemeyin
bende 8haftalikken yogun olmayan kahverengi leke yasadim bir gun surdu dr progestana aynn devam dedi bebeklerde hersey yolundaydi birde bir defaya mahsus bir igne verdi ayni gun kalcamdan vuruldum.oncesinde bir dusugum oldugu icin 1hafta istirahat verdi.ikiz gebelikte ozellikle bu durumlara slk rastlaniyormus.Slm kızlar ıkizlerimin biri 10+6 diğeri 10+1 oldu ama bi sıkıntım var kahverengi kanamam var doktora gittik hersey normal progestan a devam dedi sizlerde böyle problemler oldu mu?olduysa kaç gün sürdü? Ne zaman risk biter?
bende 8haftalikken yogun olmayan kahverengi leke yasadim bir gun surdu dr progestana aynn devam dedi bebeklerde hersey yolundaydi birde bir defaya mahsus bir igne verdi ayni gun kalcamdan vuruldum.oncesinde bir dusugum oldugu icin 1hafta istirahat verdi.ikiz gebelikte ozellikle bu durumlara slk rastlaniyormus.
insallah canlari sagsalim aliriz elimize:)Evet canım bende ikizlerde sık olduğunu duymuştum içimi ferahlattin :)
Tam 17 gündür devamlı yatıyorum hastanede yattım çıktım tam kendimi iyi hissediyorum derken pazar gecesi damla halinde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Çok yoğun değil. Ama hala devam ediyor çok korkuyorum ikizlerime bişey olcak diye![]()