Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar 7 haftalik hamileyim gecen hafta kanamam oldu hemen acil e gittik igne ve serum taktilar ertesi gün doktoruma gittigimde ikiz olduğunu öğrendim igne ve progestan da devam ediyorum kanamam lekelenme seklinde devam ediyor benim gibi bi sorunu yasayan var mı ?
Selam arkadaşlar 7 haftalik hamileyim gecen hafta kanamam oldu hemen acil e gittik igne ve serum taktilar ertesi gün doktoruma gittigimde ikiz olduğunu öğrendim igne ve progestan da devam ediyorum kanamam lekelenme seklinde devam ediyor benim gibi bi sorunu yasayan var mı ?
Ben yaşamıştım lekeler bi süre sonra bitmişti için rahat olsun moralin yüksek olsun düşecek diye düşünme hiç bana doktorumun söylediği de oydu canım düşecek bebeği zaten hiçbişey tutmazmış birde sağlıksız oluyormuş o yüzden hayırlısı olsun bol bol dinlen ama lekelerin azalmasını kontrol et
Ben yaşamıştım lekeler bi süre sonra bitmişti için rahat olsun moralin yüksek olsun düşecek diye düşünme hiç bana doktorumun söylediği de oydu canım düşecek bebeği zaten hiçbişey tutmazmış birde sağlıksız oluyormuş o yüzden hayırlısı olsun bol bol dinlen ama lekelerin azalmasını kontrol et
Teşekkür ederim sağ salim kucağımıza alırız inşallah kanamam devam ediyor hala bu biraz tedirgin ediyor açıkçası dr ile konuştuğum da normal olduğunu söyledi inşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemi
ikiz gebelikte kanama cok sık rastlaniyor. benim basima iki kez geldi ve epey yoğun ve uzun sureliydi. ilaclar arti istirahat çok şükür zamaninda dogdular
bende geçen hafta kanamam geldi doktora kanamam var dedim, zorla serum taktırdım, parça geliyor dedim,pıhtıdır o dedi eve git yat dedi,gittim eve bir saate düşük oldu zaten(( az gelen lekelenmelerden korkmayın ,Allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.
Merhaba canım bende ikizlere hamileyim cuma günü benimde kanamam oldu ama doktorlar b sorun göremedi progestan kullanıyorum ama kahverengi leke hala devam ediyo seninki geçtimi
Merhaba canım bende ikizlere hamileyim cuma günü benimde kanamam oldu ama doktorlar b sorun göremedi progestan kullanıyorum ama kahverengi leke hala devam ediyo seninki geçt
Merhaba canım bende ikizlere hamileyim cuma günü benimde kanamam oldu ama doktorlar b sorun göremedi progestan kullanıyorum ama kahverengi leke hala devam ediyo seninki geçtimi
Kanamam devam etti ve pıhtı düşmeye başladı dün itibariyle bugün kontrollum vardı maalesef düşük yapıyormuşum inşallah sağ sağlım bebeklerini kucağına alirsin
Kanamam devam etti ve pıhtı düşmeye başladı dün itibariyle bugün kontrollum vardı maalesef düşük yapıyormuşum inşallah sağ sağlım bebeklerini kucağına alirsin
Geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm
O gün gittiğinde nasıl anlamadılar ya böyle bişey olucagını bilmeleri lazımdı ya kesenin yanında kanama var yada kese düzgün değil felan demesi lazımdı çok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım çok çok üzüldüm
O gün gittiğinde nasıl anlamadılar ya böyle bişey olucagını bilmeleri lazımdı ya kesenin yanında kanama var yada kese düzgün değil felan demesi lazımdı çok çok geçmiş olsun