İkiz gebelikte kesenin boş çıkmasi yardımcı olur musunuz

Umudunu yitirme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
14
12
3
28
Merhabalar 5 haftalık hamileyim 2 iki gün önce keseyi görmeye gittiğimde iki tane keseyle karşılaştık doktar birinin boş ola bilme ihtimalini söyledi sizce boş gebelikmdr insllah değildir

Çok bir bilgim yok fakat galiba kesenin birinde bebek oluyor diğerinde bebek oluşmuyor hatta eskiler buna su ikizi derlermiş annemin anlattığına göre ben de öyle doğmuşum tabi benim anlattığım bilimsel bir şey değil sadece büyüklerden duyduklarım doktorunuz size gerekli bilgiyi verecektir her şey gönlünüzce olsun

Merhabalar 5 haftalık hamileyim 2 iki gün önce keseyi görmeye gittiğimde iki tane keseyle karşılaştık doktar birinin boş ola bilme ihtimalini söyledi sizce boş gebelikmdr insllah değildir
Doktor neye göre boş olabilir dedi canım alttan ultrasonda mı baktı? O zaman diğerinde embryo göründü mü ? Ben 5 haftada tam gittim karından ultrasonda sadece kese göründü doktor gayet normal demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…