I ikizgebee Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2025 145 29 13 29 3 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ikizgebee #1 Hanımlar ikiz gebelikte seker yüklemesi yaptırdınız mi 50 gr mi 75 gr mi tercih edildi. Halsizlik vs oldu mu ya da yaptırdıktan sonra şekeri daha cok yükselen oldu mu
Hanımlar ikiz gebelikte seker yüklemesi yaptırdınız mi 50 gr mi 75 gr mi tercih edildi. Halsizlik vs oldu mu ya da yaptırdıktan sonra şekeri daha cok yükselen oldu mu
C Cyclamen9 Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2025 296 152 18 33 Dün 13:09 Konu Sahibi Konu Sahibi ikizgebee #2 ikizgebee .!.: Hanımlar ikiz gebelikte seker yüklemesi yaptırdınız mi 50 gr mi 75 gr mi tercih edildi. Halsizlik vs oldu mu ya da yaptırdıktan sonra şekeri daha cok yükselen oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba ben yaptırdım ikiz gebeliğim var. 75 yapıldı. Hayır hiç bir sorun olmadı. Normal bir kola içiyormuşsunuz gibi düşünün.
ikizgebee .!.: Hanımlar ikiz gebelikte seker yüklemesi yaptırdınız mi 50 gr mi 75 gr mi tercih edildi. Halsizlik vs oldu mu ya da yaptırdıktan sonra şekeri daha cok yükselen oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba ben yaptırdım ikiz gebeliğim var. 75 yapıldı. Hayır hiç bir sorun olmadı. Normal bir kola içiyormuşsunuz gibi düşünün.