Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 32+2 günlük ikizlere hamileyim 24. Haftada detaylı ultrasyona girdim doktor her iki bebeğin sağ bacağımın da 1 hafta kısa olduğunu söyledi endişelendim geçen hafta da aynı şekilde bir başkası doktorda aynısını söyledi aynısını yaşayan var mı?
İlk ultrasyona girdiğimde doktor isterseniz bu durumdan ötürü gebeliği sonlandıralım dedi reddettim tabi ki kendi doktorum bacak kısalıgıni sebebinin anne ve babanın minyon olma ihtimalinden ötürü olabilir dedi.
İlk ultrasyona girdiğimde doktor isterseniz bu durumdan ötürü gebeliği sonlandıralım dedi reddettim tabi ki kendi doktorum bacak kısalıgıni sebebinin anne ve babanın minyon olma ihtimalinden ötürü olabilir dedi.
İkiz gebelik olduğu için perinatoloji bölümünden randevu aldım ve detaylı ultrasyona girdim doktor her iki bebeginde sağ bacaklarında kısalik olduğunu belirtti sadece yani kemiginde mi tüm bacak boyu mu bilmiyorum
İkiz gebelik olduğu için perinatoloji bölümünden randevu aldım ve detaylı ultrasyona girdim doktor her iki bebeginde sağ bacaklarında kısalik olduğunu belirtti sadece yani kemiginde mi tüm bacak boyu mu bilmiyorum
Bunun bilgisini vermeden nasıl gebeliği sonlandırmayı teklif etti .
tedavisi var kısalıkda die bi kulak duyulmuslugu var hatırladığım benim . Ama hangisinde onu hatırlamıyorum işte kendı başımıza gelmeyince duydugumuz zaman unutuluyor
Bunun bilgisini vermeden nasıl gebeliği sonlandırmayı teklif etti .
tedavisi var kısalıkda die bi kulak duyulmuslugu var hatırladığım benim . Ama hangisinde onu hatırlamıyorum işte kendı başımıza gelmeyince duydugumuz zaman unutuluyor