ikiz hamileler su gibi akıntınız varmı..........

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar ikiz hamileyim ve 25 haftalık civarında.....ama su şeklinde akıntı oluyor.......suyummu geldi diyorum.....sizde oldumu böyle bişey.....bebeklerin suyundan olabilirmi.............

bi ara bende de olmustu sanki ama o son zamana dogruydu.doktouna gitsen uktrasonla bakıp anlar.ama bence büyük ihtimal akıntııdır gene de tabi dikkatli olmak lazım.

arkadaşlar ikiz hamileyim ve 25 haftalık civarında.....ama su şeklinde akıntı oluyor.......suyummu geldi diyorum.....sizde oldumu böyle bişey.....bebeklerin suyundan olabilirmi.............

selam benimde aynen su gibi akıntım okuyor. ve bende senin gibi suyum geliyor sanıyordum. 20. haftadan beri nerdeyse var.
doktorumda söyledim normal olduğunu söyledi. suyumda azalmada yok.
o yüzden artık endişelenmiyorum.

bende de 1-2 defa oldu canım...stresten o gece hiç uyumadım..sonra dr sordum..o akıntı gibi olmuyormuş şeffaf temiz bi su oluyormuş. ve sürekli geliyormuş. biraz gelip 2 gün sonra biraz daha gelmezmiş.bi de karın ağrısı(sancı) olurmuş...

Korkmayın benimde oluyor, bazen renksiz su gibi, beyaz, şeffaf yada çok az sarıya yakın olabiliyor. Bende endişelenip suyum geldi diye 15. haftada doktora gitmiştimde doktorum sorun yok demişti, şuan 28. haftadayım ve hala oluyor. Hem su gelse sızmaz hepsi gelir demişti doktorum. Doktorunuzla konuşun, hem sorun olmadığını anlıyor hemde endişelerden kurtuluyorsunuz.

oluyor cnm oluyor. benim hergün belli bir miktar oluyor. doktoruma sordum ve bana günlük değil de hani şu büyük uzun pedler var onlardan koy dedi eğer o taktirde de şakır şakır su oluosa günün sonunda hemen haber ver dedi. benim hafiften nemlenme oldu ama öle su gibi olmadı çok şükür. ben de sölemedim bi daha benim hem sarı oluo hem şeffaf.

Back
X