İkiz Hamilelik ve Bel Fıtığı

julia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
4.406
24
158
İstanbul
Ben daha önce çoğul gebeliklerde bel fıtığına yakalanma olasılığının fazla olduğunu okumuştum,ayrıca da hamileliğimde sol bacağımda kalçamdan itibaren ağrılarım olmuştu.doktorum bel fıtığı değil demişti.

doğumdan sonra benim bu ağrım arttı ve uyuşmalar başladı.doktora henüz gitmedim ama bel fıtığı ihtimali olduğunu söyledi bir doktor.

ağrım kalçadan ayak parmaklarıma kadar ve uyuşma da hissediyorum.

Çocukların bakımı yüzünden kendimi çok ihmal ettim,inşallah en kısa zamanda doktora da gidecem ama böyle bir durum yaşayan varsa ,yaşadıklarını paylaşabilir mi?

işte aynı ben!!

doğum sonrasında belim hep ağrıdı ama önemsemedim.sonuçta o kadar yük kaldırmıştım,olacaktı o kadar..ama sonra bacağımı toparlayamadım,topallamaya başladım.doktora gittim,mr çekildi ve sonuç bel fıtığı.. fizik tedavi verdi evde yapabileceğim,ilaç verdi.. ama hala geçmedi.. 1 hafta önce sağ baş parmağımı hissetmediğimi farkettim.sanki uyuşuk gibiydi.. eşim üzerine çıktı,tepindi.bana mısın demedi.. hissetmiyordum.yine doktor.. yine aynı şey.. bel fıtığından dolayı dedi. hala topallıyorum. ne zaman geçer,nasıl geçer hiç bir fikrim yok..

bi tedavi uygulayıp da memnun kalan varsa lütfen paylaşsın.

ben de merakla cvpları bekliorum ,çok üzülüorum akşama kadar ayak uzattığım yok sürekli kızlarla ilgiliyim zaten ,bırakıp doktora gitmem bile şuan mümkün değil,ramazandan sonra gidecem mutlaka ,tedavisi olan bişey olsun da ona da razı oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…