İkiz hamiş anneler...

Nehircikss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
469
155
18
35
Merhaba. Ben 18 haftalık hamileyim. Biraz yürüyünce karnım çok fazla geriliyor. Ve ağrıyor. Bu bebeklere zarar verdiğim anlamına mı geliyor?
Korkuyorum.

Bu bende de oluyor canım. Bebekler büyüyüp geliştiği için kendine yer açıyordur. Kontrolünde doktora bahsedersin yine ama normal boyle olmasi. Gunde yarim saat yurumeyi her doktor aksi bi durum olmadikca oneriyor. 😊

bende de oluyordu. karnın alt tarafı acıyodu. sonrasında toplanıp gevşemeye başladı. magnezyum başladım 23. hafta gibi ama hala ayakta kaldım mı acıma oluyo. doktora sordum normal olacak o kadar dedi.

bende de oluyordu. karnın alt tarafı acıyodu. sonrasında toplanıp gevşemeye başladı. magnezyum başladım 23. hafta gibi ama hala ayakta kaldım mı acıma oluyo. doktora sordum normal olacak o kadar dedi.
Teşekkür ederim. Umarım 30 şu haftaları sağlıklı sıhhatli görürüz biz de 🥰

Bu bende de oluyor canım. Bebekler büyüyüp geliştiği için kendine yer açıyordur. Kontrolünde doktora bahsedersin yine ama normal boyle olmasi. Gunde yarim saat yurumeyi her doktor aksi bi durum olmadikca oneriyor. 😊
Ben gezmek istiyorum yaa yanlış bir istek mi acaba 😔

Ben gezmek istiyorum yaa yanlış bir istek mi acaba 😔
Riskin olmadigi surece dedigim gibi hareketi zaten öneriyorlar. Ama icinde bir can var senin istediklerin bi yere kadar oluyor bundan sonra :) bak aylardir evde kapalıyız. Gunes görmüyoruz nerdeyse kolay degil anne olmak. :)

Back
X