• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz için kan değeri kaç olması gerekir?

xbaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
266
-12
96
İstanbul
Arkadaşlar benim kan değerim 12.gün 165 çıktı ikizmi değilmi çok merak ediyorum
ikiz anneleri sizin 12.gün kan değeriniz neydi..... ?

canım büyük ihtimal tek bitanem 12. gün değerin 300 falan olsaydı belki ikiz olabilirdi olsun canım yaaa şükürler olsun hamişsinya rabbim sağlıklı versin kucağına almayı nasip eğlesin benimde 12. gün değerim 125 di

tebrikler canim
saglicakla kucagina alman dilegi ile
bazen cok yuksek ciksa bile tek bebek olabiliyor ben buna sahit oldum
bence hic takilma canim sonuca dr a gittiginde belli olur

saolun arkadaşlarr........

ayyy çok şükürki Rabbim nasip etti
merak ettim sorıyım dedim
ben çift ne isityorum ne istemiorum arasındayım yani
Artık Rabbim ne nasip ederse
bide okuyorum herkes bidaha 2.defa yine kan testi yaptırıor
bana doktorum 2.defa yaptırmamı söylemedi....

x bahar bende şu an 3 aylık ikiz hamileyim..12.gün kan sonucum 232 çıkmıştı.15. gümn 12600 lerde çıkmıştı..Doktorlar 15. gün kan testini değer yükseliyomu düşüyomu diye yaptırıyor.Muhtemelen yükselecektir seninde..Eğer değer düşerse düşük oluşuyor ...yükselirse hamilelik devam ediyor diye biliyorum...

Tebrik ederim ...Allah kucağına almayı nasip etsin..

saolun arkadaşlarr........

ayyy çok şükürki Rabbim nasip etti
merak ettim sorıyım dedim
ben çift ne isityorum ne istemiorum arasındayım yani
Artık Rabbim ne nasip ederse
bide okuyorum herkes bidaha 2.defa yine kan testi yaptırıor
bana doktorum 2.defa yaptırmamı söylemedi....
tebrikler xbaharr
tek ya da çift ne olursa olsun sonuç çok güzel tekiz ya da ikiz allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar benim kan değerim 12.gün 165 çıktı ikizmi değilmi çok merak ediyorum
ikiz anneleri sizin 12.gün kan değeriniz neydi..... ?

canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.... tek veya ikiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benim 12. gün değerim 415 ti ve ikiz kızlarımız yolda geliyor....

xbahar arkadaşım..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Benim değil ama bir arkadaşımın 12.gün değeri 138 di...Şu anda oda iki küçük kızını bekliyor...Allah gönlüne göre versin..

ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERıM GÜZEL DıLEKLERıNıZ ıÇıN
Rabbim isteyen herkese versin inş.
Rabbim nasp etti ya benimki merak işte........

öncelikle hayırlı olsun yüce rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder.......test sonucuna gelince hiç belli olmuyor benim ilk hamileliğimde testin11.gün 38'di ve ikizdi malesef bebeklerimi kaybettim ikinci hamileliğim ise blastla yapıldı 9.gün sonucum 24've tek gebelik hayırlı sağlıklı olsun tek olsun önemli değil

canım benım 12 gun degerım 186 ıkız gebelık yasıorum su anda ama en onemlıs tek yada ıkız olması degıl saglıkla gelmesı ..kafana takma teksede ıkızsede hersey gonlunce olsun mutluluklar.....................

bende 14 haftalık ikizlere hamileyim benimde 11.gün 136 13.GÜN 198 15.GÜN 413 çıkmışdı bence belli olmuyor bazen geç tutunma falan olabiliyormuş

kızlar birşey sorabilir miyim??
benim adetten 3 gün önce 37,8 çıktı hcg. adetten 1 gün öncede 102,6..
ikiz gebelik söz konusu olabilir mi bilen var mı ya da yaşayan?tüp bebek değil ama normal gebelik benimki

Arkadaslar Benin 5 gun embriyosu transfer edildi 've 14 gun sonra btchg sonucum 830 cikti sizce ikiz mi simdiden tesekkur ederim cevap icin

Back
X