Ikiz istiyorum duaya ihtiyacım var :(

bekarevli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
145
0
0
Konya
Çok yakınlarımızda ikiz yok eşimde de bende de.Ama ikimizde ikiz bebek istiyoruz.Doğal yollarla olma ihtimali çok mu düşük?Bilgisi olan var mı? :(

böyle sorular bize hep soruluyor öncelikle Allah hayırlısını versin dışarıdan göründüğü gibi değil durum çok zor helede tek başına bakılırsa benim iki yaşında ikizlerim var ve kendim bakıyorum inanınki bazen geçmiş günahlarımın bedelini ödüyorum gibi geliyor şu an bile biri arkamda bulaşık makinesinin kapağına oturmuş diğeri tv ünitesinin üzerinde
sorunuzun cevabına gelince ırsi gen yoksa ikiziniz olmayabilir ama tek olsun hayırlı olsun

Teşekkür ederim cevaplandırdığın için.Allah sizlere bağışlasın evlatlarını.Çocukluğumdan beri dilimden düşmeyen bi duadır bu konu.Zorluklarını çok dinledim çok şahit oldum etrafımda.Yani neyle karşılaşacağıma az çok hazırlıklıyım.Gönlümüzdekini bizlere hayırlı kılsın yüce Rabbim.İsteyip dileyene versin inşallah çifter çifter :)

Teşekkür ederim cevaplandırdığın için.Allah sizlere bağışlasın evlatlarını.Çocukluğumdan beri dilimden düşmeyen bi duadır bu konu.Zorluklarını çok dinledim çok şahit oldum etrafımda.Yani neyle karşılaşacağıma az çok hazırlıklıyım.Gönlümüzdekini bizlere hayırlı kılsın yüce Rabbim.İsteyip dileyene versin inşallah çifter çifter :)

canım bende ikizlere hamileydim 2 ay önce 21 haftalıkken bebeklerimi kaybettim ben tam yumurtlama günümde ilişkiye girdim bebeklerim ikiz oldu ama benim akrabalarımda ikiz çok var bende senin gibiydim ikizleri çok seviyordum özelliklede tek yumurta benimkilerde öyleydi ama olmadı şuan ikiz hamile kalmayı istemiyorum korkuyorum artık çektiğim acıyı bir allah bilir canım öncelikle hayırlısını istemek lazım herşey gönlünce olsun k.i.b

Yaradan Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle...
benimkiler de ikiz 31 haftamızı bitirdik bu gün daha 1,5 ay var doğuma ama inan ki istemekle yaşamak çok farklı bende "ikisi birden büyür canım" diyenlerdendim
ama gebeliği bile çok zor ben 8 ayıma girdim 9 aylık bir arkadaşım var ve karnı benimkinin yarısı kadar ona göre düşün.
tek o olsa bunun vaktinde mide bulantısıymış ağrısıymış herşeyi iki kat değil 4-5 kat fazla ve zor.
onun için takdiri ilahi hayırlısı olsun...
benim de doğal teyzemin ikizleri varmış (zehirli ishal olmuşlar ölmüşler evlerimizden uzak)
zaten çoğul gebelik sadece kadının anne tarafındaki genlerine bakıyor yani anne-teyze-anneanne gibi halan
da olması işe yaramaz ona göre düşün.hoş benim eşimin ailesindede var ama seni etkilemiyor sadece annedeki anne tarafı geni önemli...
inşAllah Yaradan Rabbim sana da nasip eder....

Son düzenleme:
Back
X