ikiz kadar benzemek

ummuzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
41
0
0
İstanbul
bir süredir birini tanıyorum ve birbirimize çok fazla benzeyen yönlerimiz var bu hem karakter olarak hem hayat olarak.. bazen şaka yaparken yada herhangi bir konu hakkında konuşurken benim kurabileceğim cümleleri kuruyor, tüylerim diken diken oluyor.. o kadar benziyoruz ki birbirimize.. bu tarz bişeyler karşılaşan varmı? bilmiyorum belki abartıyorumdur ama sanki evleneceğim insan bu gibi geliyor ama boş bir his tabi sadece.. sadece yorumlarınızı almak istiyorum

belki kaderinizdeki kişi, ruh ikizinizdir belki de değildir ama bu his bazen insanı öyle kör ediyor ki eğer o kişi doğru insan değilse hatalarını bile göremeyecek durumda oluyorsunuz. heyecanla aynı duygularla başlayan benim de bir ilişkim olmuştu. yaralarımız bile aynıydı, fikirlerimiz, birbirimizin cümlelerini tamamlardık, o konuştuğunda şaşırırdım sanki benden dökülürdü o cümleler, aynı kitapların aynı satırlarında bulmuştuk kendimizi, aynı acılardan geçmiştik vs. 1.5 yılın ardından çok acı bir ayrılık yaşadım ve ne kadar kör olduğumu fark ettim, bu arada dilinden aynı sözcükler dökülse de içinin dışına hiç benzemediğini de maalesef öğrenmiş oldum. velhasıl kelam; heyecanınızı çok iyi anlıyorum ki ben kötü tecrübe yaşadım diye aynısı olacak değildir, birçok insan bu duygu sayesinde tanışıp evleniyor, size sadece tedbiri elden bırakmayın, bağlanmadan önce demek isterim:) umarım o kişi sizin kaderinizde olan insandır.

bunun aynısı bana da oldu.. biriyle tanıştım ve ilk andan itibaren frekanslarımız elektriğimiz kişiliğimiz her şeyimiz aynıydı.. kullandığımız telefon modelinden tut zevklerimiz hobilerimiz.. ve hatta abartmıyorum, soyadımız bile aynıydı :53: ben soyadını söyleyince "yok artık bu kadarı da fazla" diye tepki verdim ve kimliklerimizi çıkarıp gösterdiğimizde birbirimize şok olarak gülme krizine girmiştik:52:

sonra o bana aşık oldu, ben de ondan hiç kopamadım.. şimdi arkadaşız, ama onu resmen "ruh ikizim" gibi hissediyorum.. 5 yıldır birbirimizi en iyi anlayan kişiler biziz, hala her şeyimiz aynı.. 13 saat hiç ara vermeden muhabbet edebilir mi iki insan? hiç sıkılmadan, tuvalete bile gitmeden... biz öyle sohbet ediyoruz işte, sanki aynı kafanın içinden çıkmış iki beyin gibiyiz.. ömür boyu bir şekilde hayatımda olsun da, sıfatı ne olursa olsun :16:

Biz de ilk zamanlar öyleydik, ne kadar benzerdik birbirimize (tip olarak da çok benzeriz, tanımadığımız insanlar bile ne kadar benziyosunuz kardeş misiniz diyorlar), nasıl tamamlardık birbirimizi, hobilerimiz fobilerimiz önceden seçilmiş gibi aynıydı her seferinde şaşırıyorduk.
Şuan 2.5 yılı devirdik sonuç? O Merkür ben Satürn canım :1:

Son düzenleme:
çok teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar kiminizin iyi kiminizin kötü gitmiş sanırım. bakalım bu işin sonu nereye varır bilmiyorum ama gerçekten tüylerim ürperiyor tanıdıkça, aynam gibi direk kendimi görüyorum..

bir süredir birini tanıyorum ve birbirimize çok fazla benzeyen yönlerimiz var bu hem karakter olarak hem hayat olarak.. bazen şaka yaparken yada herhangi bir konu hakkında konuşurken benim kurabileceğim cümleleri kuruyor, tüylerim diken diken oluyor.. o kadar benziyoruz ki birbirimize.. bu tarz bişeyler karşılaşan varmı? bilmiyorum belki abartıyorumdur ama sanki evleneceğim insan bu gibi geliyor ama boş bir his tabi sadece.. sadece yorumlarınızı almak istiyorum

İnternette mi tanıştınız netten mi görüşüyorsunuz merak ettim... :ssz:

Back
X