Doğuma Hazırlık ikiz kızlarımıza isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bu açıklamaları nerden buldun diğer dillerde olanı

nette araştırma yapıp buldum canım.
evet aynı zamanda bir ölçüm aletinin de adıymış ama bu kadar güzel anlamalrı varken ona takılmaz kimse heralde... yani en azından ben takılmam...

sağol canım çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim Allah razı olsun zahmet oldu

rica ederim canım nolcak seçenekleri belirleyim ben de şuaraya bi konu açıp size sorcam yardımcı olursunuz artık siz de bana :))
Eee sen kesin karar verdin mi peki yoksa hala arayışlara devam mı?
Ne zor işmiş isim bulma meselesi sonra değiştiremiyosun da valla stres oluyorum ben de :)

Asrın hem kız hem erkek ismi canım telaş etme :) Ben kıza daha çok yakıştırdım açıkçası....

Arnisa da namuslu kadın demek sanırım dimi ar:namus nisa:kadın demek ise...

Asrının anlamı da çağa uygun olan olduğunda her çağda güzel taşınabilinecek bir isim :)

arnisa namuslu kadın nasıl oluyo ben anlamadım. biri türkçe diğeri arapça olan iki kelime yanyana gelip isim olabilir mi? ne ar arapçada kullanılıyor, ne nisa türkçede.

beautifulkadın diye bebeklere isim koymak gibi bişi, soranlara da "güzel kadın demek" mi diceksiniz.

ayrıca nisa kadın değil KADINLAR demektir. hayrunnisa, kadınların hayırlısı demektir misalen.

ayrıca affedin de arnisayı ilk okuduğumda artema gibi armatür markası sandım.

Asrın hem kız hem erkek ismi canım telaş etme :) Ben kıza daha çok yakıştırdım açıkçası....

Arnisa da namuslu kadın demek sanırım dimi ar:namus nisa:kadın demek ise...

Asrının anlamı da çağa uygun olan olduğunda her çağda güzel taşınabilinecek bir isim :)

evet canım araştırdım namuslu kadın demekmiş Asrın için de fikrini söylediğin için teşekkürler

arnisa namuslu kadın nasıl oluyo ben anlamadım. biri türkçe diğeri arapça olan iki kelime yanyana gelip isim olabilir mi? ne ar arapçada kullanılıyor, ne nisa türkçede.

beautifulkadın diye bebeklere isim koymak gibi bişi, soranlara da "güzel kadın demek" mi diceksiniz.

ayrıca nisa kadın değil KADINLAR demektir. hayrunnisa, kadınların hayırlısı demektir misalen.

ayrıca affedin de arnisayı ilk okuduğumda artema gibi armatür markası sandım.

canım sanırım senin bu konuda bilgin var arnisa ne demek bana da söyler misin hangi kaynaklardan okudun bunu ben de okuyum hiç raslamadım da senin yorumundan yanlış anlamda bi isim koymak istemiyorum teşekkürler

MELıSA ve YASEMıN koyabilirsiniz......her ikiside çok güzel kokan çiçek ismi..... ayrıca da nedir, nedendir diye düşünülmez....her yaşta güzel taşınılacak anlamları üstünde isimler.....

bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşllhhh.....

Back
X