• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz mi dış gebelik mi?

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
62
47
3
25
Reglime 3 gün varken betam 107 çıktı. Ertesi gün bir daha tahlil yaptırdım o da 202 çıktı. Normalde 2 günde iki katına çıkması gerekmez miydi?

Reglime 3 gün varken betam 107 çıktı. Ertesi gün bir daha tahlil yaptırdım o da 202 çıktı. Normalde 2 günde iki katına çıkması gerekmez miydi?
Normal beta korkulcak durum yok başta hızlı artabilir iki kat artması sağlıklı fazlası zarar değil benimde 80 den 280 e çıkmıştı tek gebelikti

Ca
Canım bu betayi çok taktın kafana yarın tekrar baktır ama bence panik yapcak bir şey yok

Bende ilk baktigimda 6.85 çıktı 42 saat arayla 50 .7 çıktı yaklaşık 8 kat artmıştı en son dün baktırdım herhalde pazartesi conuc çıkacak bende merak ediyorum ne kadar olduğunu sizce bu yükseliş normalmi ilkini adete bir hafta kala yaptım ikincisini 2 gün kala

Bende ilk baktigimda 6.85 çıktı 42 saat arayla 50 .7 çıktı yaklaşık 8 kat artmıştı en son dün baktırdım herhalde pazartesi conuc çıkacak bende merak ediyorum ne kadar olduğunu sizce bu yükseliş normalmi ilkini adete bir hafta kala yaptım ikincisini 2 gün kala
Bence normal

Back
X