Doğuma Hazırlık ikiz ogluşlarına isim bulamadık.yardım lütfen kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tuay1086

kocasına aşık :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
299
5
118
Ankara
Kızlar 32 haftamız bitmek üzere ama paşalarıma bir türlü isim bulamadık. Kafamız çok karışık. Önerilerinizi bekliyorum.
Burak-Berat
Kerem-Kutay
Kerem-Kivanc
Burak-Berke
Yagiz-Yaman
Eymen-Emir

Farklı önerilerinizi de bekliyorum.

Hayırlı olsun bebişleriniz, benimde ikiz oğullarım olacak isim bulana kadar ne aramıştık çok iyi anlıyorum sizi, bizede birsürü öneri gelmişti ama insan en sonunda kendi istediği içinden geçeni tamam dediğini buluveriyor.
Düşündüklerimizden bazılarını yazayım, benim eşim uyumlu olsun çok istemişti sizinde öyle bi isteğiniz var mı?

Ege - Efe ( bunu ben çok istemiştim ama ailede var, hemde bizim birisi dede ismi olacaktı )
Kuzey - Güney
Alper - Eren
Alperen - Egemen
Emir - Emre

ve bizim isimlerimiz "Alperen - Mehmet Eren"

anlamları da çok önemli
yiğit ve yamanı tercih etme genelde yaramaz oluyorlar bu isimdekiler

bizde aşırı benzer olmamak kaydıyla uyumlu isimler olsun istiyoruz ama bir türlü karar veremedik. sizin seçtiklerinizde değişik ve uyumlu olmuş bence. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

eymen-emir diyorum ben:) saglikla kucağınıza almanız dileğiyle...

teşekkür ederim fikirleriniz için.

anlamları da çok önemli
yiğit ve yamanı tercih etme genelde yaramaz oluyorlar bu isimdekiler

benim içinde uyumlu olması kadar anlamlı olmasıda çok çok önemli tabii. ilk fikrimiz yiğit-yaman-yagız isimlerinden herhangi ikisiydi sonra çok karıştı olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…