İkiz olabilir mi kızlarr

bcvk92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
71
34
3
23 ocak 16.50
25 ocak 69.55
31 ocak 1242 beta hcg değerlerim kızlar lütfen cevap verin doktor randevum 5 şubat cuma günü
ikiz mi bu değerlere göre çok merak ediyorummm

Yaa benim adetime iki gun var idrae test yptimm cift çizgi:)) acaba benim ikiz olma ihtimali var mi normal de idrae testi gectiginde cikio bnim gecmeden cikti

Cnm doktorunu ara telde sor istersen beta degerinin yuksek olmasinin baska nedenleride olabilir benim beta degerimde cok yuksekti dotor dis gelikten suphelenmisti Allah korusun cokta anlamiyorum deger okumaktan falan ama normalden yuksekse doktoru ara derim Allah gonlune gore versin;)

Yaa benim adetime iki gun var idrae test yptimm cift çizgi:)) acaba benim ikiz olma ihtimali var mi normal de idrae testi gectiginde cikio bnim gecmeden cikti
Ben adetime bir gun kala ovulation testiyle ogrenmistim ama idrar teslerindede erken cikabiliyor yumurtanin dollenme tarihi onnemli ;)

Anliyorumm. Yarin kan testi yptircm cumartesi de doktora gidicem allah büyük hyrlisi olur insallah

4 hafta 3 gunlukken tek kese göründü önce tek görünüp sonra iki olan var mı acaba?

Back
X