- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi umutluannee
-
Beta değerine göre ikiz mi değil mi diyemeyiz ama benimde böyle yükselmişti ikizlere hamileyim kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrenmiştik ikiz olduğunu 6.haftadaMerhaba ben hamileyim 4 gün önce 437 ydi betam bugün 3435 çıktı. Ultrason görüntüsü şu şekilde. İkiz olabilir mi ?
Ben de şuan hamileyim 2 günde bir beş katı artmisti benim ilk 348 daha sonra 1680 olmuştu 6. Haftaya kadar hızla yükseldi ama tek gebelik yaşıyorumMerhaba ben hamileyim 4 gün önce 437 ydi betam bugün 3435 çıktı. Ultrason görüntüsü şu şekilde. İkiz olabilir mi ?
Ne bileyim ya iki tane görünce ultrasonda bilemedim heyecanlandımmBen de şuan hamileyim 2 günde bir beş katı artmisti benim ilk 348 daha sonra 1680 olmuştu 6. Haftaya kadar hızla yükseldi ama tek gebelik yaşıyorum
Ultrasondan pek anlamıyorum açıkçasıNe bileyim ya iki tane görünce ultrasonda bilemedim heyecanlandımm
3235 çıktı betam 5 haftalık diyo betaya göre ama 12 kasım da adet oldumUltrasondan pek anlamıyorum açıkçasıkaçıncı haftadasiniz 6. Haftada netleşir
O zaman daha 4 haftalık olması gerekmiyor mu3235 çıktı betam 5 haftalık diyo betaya göre ama 12 kasım da adet oldum
ÇözemedimmO zaman daha 4 haftalık olması gerekmiyor mu
Merhaba ikiz oldugunu bedeninde hissediyor muydun mesela kasiklarda iki taraftada agrı gibi batma gibi yada belirtilerinde yogun olan bi belirtin varmiydi yoksa hersey normal miydi supriz mi llduBeta değerine göre ikiz mi değil mi diyemeyiz ama benimde böyle yükselmişti ikizlere hamileyim kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrenmiştik ikiz olduğunu 6.haftada
Hayır hiç belirtim olmadı çünkü tek yumurta ikizleriydi kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrendik belki çift yumurtalarda oluyordurMerhaba ikiz oldugunu bedeninde hissediyor muydun mesela kasiklarda iki taraftada agrı gibi batma gibi yada belirtilerinde yogun olan bi belirtin varmiydi yoksa hersey normal miydi supriz mi llducok sordum ya bende hamilr oldugumu ogrendim daha yeniyiz 2 kez beta verdim artis 2 kati olmus sukur haftaya randevum ama iki taraftada hafif agri hissediyorum ara ara geliyo gidiyo huzursuz etmiyo ama hamilr oldugumu ogrenmeden oncede bi gun sol kasigima bi gun sag kasigima bicak saplanir gibi olmustu supeleniyorum biseylerden hayirlisi bakalim