İkiz olabilir mi ?

umutluannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ben hamileyim 4 gün önce 437 ydi betam bugün 3435 çıktı. Ultrason görüntüsü şu şekilde. İkiz olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_9280.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba ben hamileyim 4 gün önce 437 ydi betam bugün 3435 çıktı. Ultrason görüntüsü şu şekilde. İkiz olabilir mi ?
Beta değerine göre ikiz mi değil mi diyemeyiz ama benimde böyle yükselmişti ikizlere hamileyim kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrenmiştik ikiz olduğunu 6.haftada

Ben de şuan hamileyim 2 günde bir beş katı artmisti benim ilk 348 daha sonra 1680 olmuştu 6. Haftaya kadar hızla yükseldi ama tek gebelik yaşıyorum

Beta değerine göre ikiz mi değil mi diyemeyiz ama benimde böyle yükselmişti ikizlere hamileyim kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrenmiştik ikiz olduğunu 6.haftada
Merhaba ikiz oldugunu bedeninde hissediyor muydun mesela kasiklarda iki taraftada agrı gibi batma gibi yada belirtilerinde yogun olan bi belirtin varmiydi yoksa hersey normal miydi supriz mi lldu cok sordum ya bende hamilr oldugumu ogrendim daha yeniyiz 2 kez beta verdim artis 2 kati olmus sukur haftaya randevum ama iki taraftada hafif agri hissediyorum ara ara geliyo gidiyo huzursuz etmiyo ama hamilr oldugumu ogrenmeden oncede bi gun sol kasigima bi gun sag kasigima bicak saplanir gibi olmustu supeleniyorum biseylerden hayirlisi bakalim

ikiz geneliklerdeki beta artısı ile tekil gebelikteki artış arasında bu sekilde bir ayrım yok. henğz çok erken bence ama sanki ben de usgde iki tane odak gördüm

Hayır hiç belirtim olmadı çünkü tek yumurta ikizleriydi kalp atışı dinlemeye gittiğimizde öğrendik belki çift yumurtalarda oluyordur

Benimde geçen hafta 4. Haftamda betam 2450 çıktı kese gözükmedi bir türlü endişe ettik. Dün gittik tekrar kontrole halbuki ikizmiş o yüzden kesem gözükmemiş. Tek gebelikte o değerlere gözükmesi lazımmış normalde. Allttan muayenede iki kese gördük dünn

Eklentiler

• IMG_4831.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
`