ikiz olabilirmi :)

ccv95km

ALLAH'IM ŞÜKÜRLER OLSUN
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
172
135
18
Son regl 26.12.2015

25.01.2016 beta hcg 177.6
27.01.2016 beya hcg 434.2
ayın 2sinde kese görmeye gideceğiz sizce ikiz olma sansı hiç yok mu? teşekkür ederim

Pek ikiz değil gibi canim tebrikler ins sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün

sanki hissettinmi bugun ilk kez kalp atısını duyduk ve tekti :KK46: Allahım isteyen herkese nasip etsin.. doktor hoparlörü açtı ve saat 10.29 hayat durdu güm güm güm..:KK200:
Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımm
O duyguyu bende çok merak ediyorum ilk kalp atışı ben ilk kez 7 şubatta beta baktırdım 97 çıktı sonrası 11 Şubat bat günümde 700 , 13 Şubat 3 bin çıktı bu değere kese gözükmedi dün ilk kez kesemizi gördük 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

O duyguyu bende çok merak ediyorum ilk kalp atışı ben ilk kez 7 şubatta beta baktırdım 97 çıktı sonrası 11 Şubat bat günümde 700 , 13 Şubat 3 bin çıktı bu değere kese gözükmedi dün ilk kez kesemizi gördük 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
cnm inan bende betadan sonra ya kese olmazsa kese oldu sonda ya bebek yoksa ya kalp sesi olmazsa diye diye bugunlere gelidm cok sükür.. sende hiç stres yapma dicem ama biliyorum heyecandan zaman gecmeyecek,, hersey cok güzel olacak snn icinde hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.. ama hersey normal olcak hissediyorum.. Allahım sağ salim aklı güzel yüzü güzel bi evlat basip etsin kucağına almayı nasip etsin cnm cok sevindim snn adına

cnm inan bende betadan sonra ya kese olmazsa kese oldu sonda ya bebek yoksa ya kalp sesi olmazsa diye diye bugunlere gelidm cok sükür.. sende hiç stres yapma dicem ama biliyorum heyecandan zaman gecmeyecek,, hersey cok güzel olacak snn icinde hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.. ama hersey normal olcak hissediyorum.. Allahım sağ salim aklı güzel yüzü güzel bi evlat basip etsin kucağına almayı nasip etsin cnm cok sevindim snn adına
Kesinlikle öyle zaman geçmiyor bi türlü acaba acaba sürekli kafamda dönüyor inşallah herşey çok güzel olsun hepimiz için minik kalplerimiz bizim kalplerimiz i daha da genişletecek ve ailemizi de

Bebeginoz ikizmiydi benim degerler 77.9 ve 4 gun sonra 703.5 cikti

Back
X