İkiz olma olasılıgı nedir ? İkiz anneleri ?

5+5 haftalıgım , 4+3 de keseyi gördük ama tek keseydi. 2 gün önce kan testim 18900 çıktı , ihtimal var mıdır ? Tek yumurta ikizi anneleri ?
Erken yumurtlama gormusde olabilirsiniz bundan sebepde HCG sonucunuz yüksek olabilir tek kese gorunduyse.tek yumurta ikizi falanda olabilir tabi.su an pek anlaşılmaz bebeği görene kadar malesef.

Erken yumurtlama gormusde olabilirsiniz bundan sebepde HCG sonucunuz yüksek olabilir tek kese gorunduyse.tek yumurta ikizi falanda olabilir tabi.su an pek anlaşılmaz bebeği görene kadar malesef.
Ama bende şöyle bişey oldu , 31 ekim de verdigim kandan ögrendim hamile oldugumu degerim de 83 dü 2 gün sonra 300 olmuştu

Ama bende şöyle bişey oldu , 31 ekim de verdigim kandan ögrendim hamile oldugumu degerim de 83 dü 2 gün sonra 300 olmuştu
İnsallah gonlunuzden geçen gibidir tabiki ama kendinizi çok umutlandirmayin, şimdiden belli olmasi mümkün değil pek.arkadasta yazmış zaten ikiz olup değeri çok asıri yüksek olmayanda var çok var yüksek olanda.benimde ilk değerim 3 e katlamisdi sizin gibi ikiz olduğunu hiç sanmıyorum ailemizde falan yok.sizde vardır umarım.

Son düzenleme:
5+5 haftalıgım , 4+3 de keseyi gördük ama tek keseydi. 2 gün önce kan testim 18900 çıktı , ihtimal var mıdır ? Tek yumurta ikizi anneleri ?
Sağlıklı bir doğum dilerim lakin rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız.
Birkaç saat arayla aynı konuyu 3 defa açmışsınız, bilgisi olanlar zaten yardımcı olmaya çalışıyor.

Başlangıç beta hcg değerinin yüksek olması ikiz olduğunu göstermez. 2 güne bir kan testi yaptırın normal gebeliklerde değeriniz iki kat artar. İkizlerde ise 3-4 kat artış olur. Benim 3 e katlayarak artıyordu doktorum bu nedenle ikiz olabileceğini söylemişti ve öyle de oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…