Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken yumurtlama gormusde olabilirsiniz bundan sebepde HCG sonucunuz yüksek olabilir tek kese gorunduyse.tek yumurta ikizi falanda olabilir tabi.su an pek anlaşılmaz bebeği görene kadar malesef.
Erken yumurtlama gormusde olabilirsiniz bundan sebepde HCG sonucunuz yüksek olabilir tek kese gorunduyse.tek yumurta ikizi falanda olabilir tabi.su an pek anlaşılmaz bebeği görene kadar malesef.
İnsallah gonlunuzden geçen gibidir tabiki ama kendinizi çok umutlandirmayin, şimdiden belli olmasi mümkün değil pek.arkadasta yazmış zaten ikiz olup değeri çok asıri yüksek olmayanda var çok var yüksek olanda.benimde ilk değerim 3 e katlamisdi sizin gibi ikiz olduğunu hiç sanmıyorum ailemizde falan yok.sizde vardır umarım.
Sağlıklı bir doğum dilerim lakin rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız.
Birkaç saat arayla aynı konuyu 3 defa açmışsınız, bilgisi olanlar zaten yardımcı olmaya çalışıyor.
Başlangıç beta hcg değerinin yüksek olması ikiz olduğunu göstermez. 2 güne bir kan testi yaptırın normal gebeliklerde değeriniz iki kat artar. İkizlerde ise 3-4 kat artış olur. Benim 3 e katlayarak artıyordu doktorum bu nedenle ikiz olabileceğini söylemişti ve öyle de oldu :)