ikiz ve korkularım

asude28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
73
1
86
Hatay
slm hanmlar gceleri uykum kacıyor .sebeb ikiz hamaileyim acaba bakabilirmiyim üstesinden gelirmiyim diye...ailemde cok uzakta kimse yok yakınımda..uzun yılllardır çocuktan ve kalabalık ortamlardan uzağım...hiç yeni doğmuş bir bebek elime alıp sevmedim....ya bu gebeliği isteyerek tedavi görerek oldu ama ikiz olunca korkularım başladı üstelik boyumda kısa bu hamileliği kaldırabilirmiyim halimi düşündükce uykum kacıyor...dua ediyorum RAbbime bana yardım et diye....inş cok kilo almam ve sağlıklı olurlar bebekler...dualarınızı bekliyorum....

öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim bir topiğimiz var ve ordaki çoğu arkadaşımız ikiz sahibi olmak istiyor bende dahil oyuzden önce kıymetini bil :) zorluğu tabikide olacaktır ilk seneler ama büyümeye başladıklarında ikisi birbirine arkadaş olacak ve sen daha çok rahatlıyacaksın kiloyu da hiç sorun etme ikiz oldukları için daha kolay kilo verebilirsin bence hamileliğinin ve evlatlarının tadını çıkar biz bir tanesini versin diye ne dualar ediyoruz bir bilsen :):)

yarın inş kontrolüm var....yarın nasip olursa cinsiyetini öğrenicem...bana dua edin hanmlar inş bi sorun cıkmaz

maşallah ne güzel iki yavru birdennn
benim topikten bi arkadaşımızında üçüzleri olcak o napsın
tabiki çoğul gebeliklerde sonrasında bakımlarıda zordur ama allah kolaylığını verir inşallah
umarım gönlünün istediği olur cinsiyet konusunda

bugün doktora gittim doktorum ilgisizmi ben mi öyle algılıyorum...beslenmemle vs ilgili bişi demedi sadece ultrasyona bakıp cinsiyetini söyledi oda biri erkekmiş diğeri ise belli değilmiş...şimdi doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum.

maşallah canım inşallah ikincide kız olur eşitlik sağlanır
doktor hamilelikte çok önemli herzaman o odadan için rahat çıkmalısın.
eğer sevmediysen değiştir bence.

Allah yardımcın olsun hiç kolay değil teyzemin ikizlerine biz baktık teyzem çalışıyordu en güzel yanı aynı anda büyüyen iki farklı insan teyzemde 1.50 boyunda son haftasına kadar çalıştı teyzem o yüzden korkma

sağolun inş kortuğum gibi olmaz ..rabbim bi kolaylık verir inş..

daha önceden yazdığım gibi ikizlerime hamileyim 18 haftalığım daha şimdiden karnım çok büyüdü yan taraflarım şimdiden baskı altında gibi ağrıyor...hiç bi kıyafetimde olmuyor imdattttttt napammmmmm?

ne yapayım demıssın ya fıkrımı soyluyorum
bence ılk iş gir ınfertılıte topıklerıne
ınsanlar bır tek yavru ıcın ne savas verıyor oku
sonrada oturup halıne sukret
tek derdın kıyafetın ve buyuyen karnın olsun

Kuzenim de ikiz bebek sahibi ve minyon kısa boylu bir tipi var o hamileyken bende diyordum ya karnı nasıl olcak kilosu nolcak ama İnan benım karnım onunkınden Buyuk ve hiç kilo problemi olmadı Allah yardımcın olur ve suan bebeklerı ıkı aylık coktatlılar ve ıkıncı cocuk dertleri yok ben öyle düşünüyorum ikisi bir arada büyüyüp gidecek :))

Maşallah. ikizler benim de gözümü korkutur ama seven isteyen çok kişi var yine.İkizlerin tadını çıkarın :)
Kısa boylu olan ve ikiz bebek doğuran çok var. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Siz beslenmenize dikkat edin, kendinizi yormayın pek.
Gerekirse bakıcı veya bir yardımcı tutarsınız. Yardıma ihtiyacınız olacaktır. Akşamları eşiniz yardımcı olur.

Son düzenleme:
tesekkürler hanımlar. bugün daha iyiym ,inş herşey daha güzel olacak.....

Merhaba, çocuklar nasıl 7 yaşını bitirmiş olmaları gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…