İkiz yapmak için

Manolyags

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
5
0
1
İstanbul
İkiz yapmak için bir yöntem varmı aceba.tabiki saçma bir soru allah yazdıysa olur da ben ikiz bebek istiyorum.10 ve 7 yaşında kızlarım var.yaşımda 33..bedavaya çocuk varken eşim tüp bebek yaptırmaz.😫😫😫😫

Yokmuş canım ben çok araştırdım 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kardeşimin ikizi var onlar doğal yolla ikiz sahibi oldu akrabalarda varsa anne ya da baba tarafında genelde anne tarafından çok geliyor o zaman ikiz olma ihtimali yüksek ama her 250 gebelikte 1 ikiz olma ihtimali olduğunu da söylemek gerek şekerim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

İkiz "yapmak" pek hoş bir tabir olmamış ama
Kader kısmet demek lazım sizin elinizde olan birşey değil
Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İkiz yapmak için bir yöntem varmı aceba.tabiki saçma bir soru allah yazdıysa olur da ben ikiz bebek istiyorum.10 ve 7 yaşında kızlarım var.yaşımda 33..bedavaya çocuk varken eşim tüp bebek yaptırmaz.😫😫😫😫

merhaba bu konuyu bende araştırmıştım yumurta çoğaltıcı ilaçlar varmış bu ilacı kullanan arkadaşların ikiz üçüz hatta dördüze hamile kalanlar olmuş doktor kontrolünde ilacı kullanıp çatlatma iğnesiyle kullanılıyomuş eczaneden reçetesizde alınıyormuş fakat kist yapabilir o nedenle doktor kontrolüyle oluyor bilgilendirmek istedim fakat kısmet işi nasipse olur..pko lu olanlara veriyorlar herşey gönlünüzce olsun

Back
X