ikizdi biri erimis:(

NAZLIM86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
43
6
86
39
Almanya
arakadaslar bana yardimci olabilirmisiniz???ben su an 8 haftalik hamileyim.Asilama yoluyla hamile kadim.Doktora ilk gittigimde adetim birgün gecmisti ikiz gördü doktor.10 gün sonra tekrar gittim göremedi belki saklanmistir dedi alttan bakmam lazim dedi esimde izin vermedi bozulur falan diye.Sonra 10 gün sonra bidaha terminim vardi gittim 7 haftalikti ve SONUC;tek bitaneymis.Bi ihtimal erimis olabilir dedi doktor.Cok üzüldüm agladim simdi iyim ama .Allahim bu yavruma can versin sihhat saglik versin.Zaten rüyamdada görmüstüm ölü bi bebek kizdi o kadar güzeldiki belkide o kizdi.Hani ilk tuttugu an kizmi erkekmi belli ya sadece insanlar bunu gec ögrenebiliyoruz o baska.Ha bide dediki kan neticende cok ama cok yüksekti ikizdi dedi ama simdi biri yoksenağlama

canım allah diğer bebeğine sağlık sıhat versin.inşallah kucağına alır ve çok mutlu olursunuz.
ikiz gerçekten çok güzel ama senin diğer bebeğin var onu için çok dikkatli ol ve asla üzülme.
annesi onun sana çok ihtiyacı var

geçmiş olsun canım
merak ettim kan değerlerin kaçtı ve ne zama yaptırmıştın

hakkında hayırlısı olsun. vardır bundada bi ahyır muhakkak canım. allahım bu yavruna sağlık sıhat versin inşallah.

canim asilaman hakkinda bilgi verirmisin...nekadar ödedin hangi ilaclari kullandin..bende Almanyadayimm.. Rabbim bebegine uzun ömür versin...bende tedavi görmekteyim suan catlatma ignesi kullandim gecen ,ay bikac ay icinde asilama oneriliyor..

cok sagolun arkadaslar.Evet haklisiniz bebegimi düsünmek zorundayim kan degerim cok yüksekmis tam olarak kac bilmiyorum ama doktor dedi ikizdi ama biri erimis dedi.hayirlisi rabbim bana bunu uygun görmüs.ruyabu canim ben 25 den kücük oldugum icin kendim cepten 400 ödedim 25 olsaydim 200 euro ben 200 de devlet karsilayacakti.nasil catlatma ignesi vuruldunda hemen ertesi güne yapildi bana.Yani bastan 10 günlük hap kullandim ve ardindan 5 yumurtam olusmus 3 bi tarafta 2 bi tarafta.ama önemli olan coklugu degil büyüklügü bende 20mm iken ertesi güne catlatma ignesi vuruldum ondan hemen ertesi günede asilama yapildi ve su andada 2.ayim bitti 3 ün icindeyim sorularin olursa seve seve cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…