• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikizi mi var?

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
53
İyi sabahlar hanımlar,

Uyku tutmayan kişiler varsa umarım yardımcı olurlar.Acaba dünyada gerçekten tıpatıp ikizi kadar benzeyen akraba dışı kişiler olabılır mı?bu aksam bir arkadaşımı gördüm selamlaştım tanıyamadığını söyledi.daha sonra tanıtınca da yanlış kişi olduğunu belirtti.arkadaşımı iki yıldır gormuyordum ama saç rengi dışında gayet oydu.bu arada arkadaşımla iletişimim kesildi ,eski bir tanıdıktı uzun sure gorusmedik çok samımı değıldık ama aramızda sorunda olmadı.konuşan bayanda gayet kendinden emindi.ben o olduğuna eminim.arkadaşım samsunda yasıyordu bayanı istanbulda gördüm.daha garıbı arkadaşım salaş bır kızdı bu bayanda çok bakımlıydı.çok şaşkınım ama o olduğuna emınım

Iki kez esimin basina da geldi baska birisiyle karistirmislardi.Adamlar esimin o tanidiklari kisi olmadigini anladiklarinda ki surat ifadesi şokk:KK57:.acayip şaşırmışlardı

Insanlar çift yaratılmış derler şahsen ben hiç karşılaşmadım böylesiyle. Emin olmak için kendini araştırabilirsiniz en azından sosyal medya hesaplarından vs. İstanbul'da olup olmadığını anlarsınız. Sizi tanıyamadığı için başka biri olduğunu da söylemiş olabilir.

Bir facebook sayfası ve web sitesi vardı dünya üzerinde ikiz kadar benzeyen insanlar. Başka ülkelerdeler..
http://onedio.com/haber/dunyanin-ne...ilmediginiz-ikizinizi-bulma-kampanyasi-492280
Bak bunlara, sen de inanırsın ki olabiliyor. Bir de Türkiye'de çok standart yüz tipleri var. Sivri çene, küçük göz.. Çıkık elmacık kemiği, genş alın. Seyrek ve uzun yay misali kaşlar, çukur gözler, yuvarlak kilolu yüz ve minicik burun gibi. Benzetmiş de olabilirsin 2 yıl önceki haline. Yani doğaldır, olabilir.

var tabiki..bana benzeyen bir kız varmış..hatta kız kaza geçirmiş duyup görenler eve gelmişti geçmiş olsuna :) bende 1 kere görmüştüm gerçekten benziyordu..

bigün dolmuşta arkadaşımın annesiyle karşılaştım. daha doğrusu ben o sandım. ama bir insan bir insana ancak bu kadar benzeyebilir. kadında çaktırmamaya çalışıyor tabi oda muhtemelen beni çıkaramadığını düşündü :D en son özleme selam söyleyin dediğimde kızım sen beni karıştırdın heralde demişti :D:D:D

Valla bana benzeyen bir kız vardı, arkadaşım hesabını atmıştı bana, baktım resimlere harbi benziyordu yani. :D
Birkaç defa çarşıda gözünü dikip bana bakan birileri falan olmuştu, tanıyorum da görmezlikten geliyorum sanmışlardır büyük ihtimalle. Ama durum şuydu ki cidden tanımıyordum. :D Yani kısacası olabiliyor.

evet canım dünya üzerinde bize tıpatıp benzeyen 8 kişi varmış bir yerde okumustm bende görmüştm bikaç defa birbrine tıpatıp benzeyen kişiler

Sadece arkadaşlarımın arkadaşları arasında 3 tane tespit ettim hem de tıpa tıp arkadaşlarıma gösterince şok oldular olur öyle şeyler

İyi sabahlar hanımlar,

Uyku tutmayan kişiler varsa umarım yardımcı olurlar.Acaba dünyada gerçekten tıpatıp ikizi kadar benzeyen akraba dışı kişiler olabılır mı?bu aksam bir arkadaşımı gördüm selamlaştım tanıyamadığını söyledi.daha sonra tanıtınca da yanlış kişi olduğunu belirtti.arkadaşımı iki yıldır gormuyordum ama saç rengi dışında gayet oydu.bu arada arkadaşımla iletişimim kesildi ,eski bir tanıdıktı uzun sure gorusmedik çok samımı değıldık ama aramızda sorunda olmadı.konuşan bayanda gayet kendinden emindi.ben o olduğuna eminim.arkadaşım samsunda yasıyordu bayanı istanbulda gördüm.daha garıbı arkadaşım salaş bır kızdı bu bayanda çok bakımlıydı.çok şaşkınım ama o olduğuna emınım
Sesi de mi ayniydi? Hem tip hem ses ayni cook zor.

Benide benzetmislerdi bir gun geziyoruz kizlarla bir evin onunde gencler oturuyor a bizim x degilmi dediler kendi aralarin da bakip iclerin den biride cok benziyo ya o mu degilmi demisti .Demek benim de benzerim varmis.Birkeresin de de erkek kardesimin benzerini hatta aynisi diyebilirim televizyon da maca gitmis gorduk kardesime de gisterdim cok sasirmisti nAsil oluyo boyle ya ?

Back
X